9hSports utilise des cookies afin d'améliorer votre expérience clients ainsi que son service, en analysant la navigation sur le site. En continuant sur ce site vous acceptez cette utilisation. Pour plus de renseignements consultez notre Politique de cookies. OK

La Cursa dels Biberons

/ courses

Cursa Absoluta
21km

Places: 199

Inscrits: 135

Voir les résultat
Cursa Júnior 19-20 anys
16km

Places: 50

Inscrits: 13

Voir les résultat
Cursa Express
16km

Places: 200

Inscrits: 95

Voir les résultat
Cursa Cadet 15-16 anys
12km

Places: 50

Inscrits: 18

Voir les résultat
Marxa
12km

Places: 199

Inscrits: 198

Voir les résultat

La Cursa dels Biberons 24/02/19

La Cursa dels Biberons arriba enguany a la sisena edició, continua discorrent en la seva totalitat pel terme municipal del Pinell de Brai, a la comarca de la Terra Alta. Però aquesta temporada serà el dia 24 de febrer de 2019.

 

Aquest any hem continuat treballat fort en la neteja de senderes i corriols. De fet, el recorregut és molt similar al de les edicions anteriors, però encara hem eliminat més trams de pista forestal. Quan a la dificultat hem incrementat lleugerament la distància i també els desnivells, tant el positiu com el negatiu.

 

Surt del Pinell de Brai i aviat s'endinsa a la serra de Cavalls i tot seguit a la serra de Pàndols, per a acabar de nou al mateix municipi. És un recorregut circular que ofereix unes vistes inigualables. Un entorn fràgil i aspre a la vegada, amb algunes espècies florals endèmiques del clima mediterrani litoral.
 

La prova és puntuable per al circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre, així mateix també forma part del calendari de curses OPEN de la FEEC. Esperem la vostra inscripció i us encoratgem a participar, a veure tots aquells espais naturals i històrics. Us animem doncs a participar, gaudir i conèixer!

 

 

Publicité