9hSports utilise des cookies afin d'améliorer votre expérience clients ainsi que son service, en analysant la navigation sur le site. En continuant sur ce site vous acceptez cette utilisation. Pour plus de renseignements consultez notre Politique de cookies. OK

La Hivernal

/ courses

Hivernal 27km
32km

Places: 199

Inscrits: 176

Voir les résultat
La Hivernal de Campdevànol 21km
21km

Places: 300

Inscrits: 216

Voir les résultat
Hivernal 14km
13km

Places: 199

Inscrits: 147

Voir les résultat

La Hivernal 18/02/18

El 17 i 18 de Febrer de 2018, Campdevànol serà escenari idoni per a donar sortida a la 7ª Hivernal de Campdevànol.

L'associació Esportiva Sant Grau i el G.E.C us conviden a desfrutar d’unes curses de muntanya, que recorren tota la serralada de Montgrony, per sobre i per sota, passant per 3 cims de 2000 Mts d’alçada.

 

La Covil, Costa Pubilla, el Roc dels Llamps, Montgrony, L’Església de sant Pere D'Aüira, el Plà de la Tomba, seran testimonis de les nostres aventures, i molt provablement es vestiran de blanc per donar-nos la benvinguda.

 

Durant tot el cap de setmana, podreu gaudir d'un poble acollidor, de magnífics cims, preciosos corriols i frondosos boscos del nostre municipi i entorn.

 

La prova disposarà de tres recorreguts, La Cursa 38 Km amb un desnivell positiu de 2700 Mts, La Mitja amb un desnivell positiu de 1050 Mts , La Popular de 12 Kmanteriorment nocturna, i enguany de dia diumenge al matí, amb un desnivell positiu de 550 Mts. També per tercer any una caminada Popular ( no competitiva) perquè tothom pugui gaudir de l'entorn del nostre poble.

 

TOTA LA INFO I MOLT MÉS A:   WWW.HIVERNAL.CAT

Publicité