RÉGLEMENTATION:

REGLAMENT

 

 

1. Places limitades a 300 corredors a la Marató, 300 a la Mitja i 300 a la cursa de 12 km. seguint estricte ordre d’inscripció.

 

2. L’obertura de les inscripcions serà el dia 10 de Novembre de 2017.

Inscripcions fins el dia 14 de Febrer del 2018 a les 22:00 h.

L’organització es reserva el dret d’acceptar-ne fora de termini i el mateix dia de la cursa amb recàrreg i sense assegurar que tingui obsequi.

El pitrall es podrà recollir a partir d’una hora i mitja abans de donar la sortida.

En el cas de no poder assistir a la cursa es retornaran els diners de la seguent manera:

 

Abans d´1 mes vista a la cursa el 70%

Entre 1 mes i 15 dies vista de la cursa 50%

Els últims 15 dies avans de la cursa no es retorna import.

 

3. El recorregut estarà senyalitzat amb cintes de plàstic i comptarà amb l’assistència de personal de l´organització en llocs conflictius, a més de diversos punts d’avituallament sòlid i líquid.

ES FARÀ UN ESTRICTE TALL DE TEMPS en el km. 16 ( 3,5hores de cursa ), en els quals els corredors/es que els superin se´ls retirarà el dorsal i quedaran fora de cursa. Se'ls facilitarà la tornada al poble, en cas que decideixi seguir ho farà sota la seva responsabilitat i en cap cas sota supervisió de l´organització.

Serà OBLIGATORI: PARAVENT, BUFF, GUANTS, MANTA TÈRMICA, TELÈFON MÒBIL i PORTAR COBERTA LA TIBIA en cas de neu. (No portar-les en qualsevol control pot ésser motiu de desqualificació)

Cal dur sempre el pitrall visible, sense doblegar ni retallar. Tots els participants tenen l’obligació de seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització.

 

4. Es constitueixen tres categories, dins les classes masculina i femenina: Sènior (18-39 anys), Veterans (40-49 anys) i Master (dels 50 en amunt). Podrà sol.licitar-se document acreditatiu de l’edat.En la cursa de 12Km.hi ha també categoria Júnior(16-18 anys)

Hi haurà trofeus no acumulatius per als tres primers homes i dones de la classificació general i el primer de cada categoria.

El primer classificat/da local de Campdevànol també tindrà premi.

 

5. Tots els corredors arribats a meta havent passat els controls pel recorregut senyalitzat, rebran un obsequi dissenyat per l´ocasió.

 

6. L’organització no es fa responsable dels accidents o qualsevol altre perjudici que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits .

Aquesta es una prova de MOLT ALT esforç físic, s´ha d´estar preparat físicament i estar en plenes condicions de salut per realitzar-la (en fer l'inscripció de la mateixa així ho declara cada corredor).

Després del repartiment de premis s’escoltaran les opinions personals sobre la prova.

Tots els participants tenen l’obligació d’assistir i de comunicar al control més proper qualsevol accident o incident que hagin observat. En cas de no fer-ho seran desqualificat.

Els corredors que decideixin retirar-se de la cursa hauran de comunicar-ho al control més proper al lloc de la retirada.

L’edat mínima per a participar és de 18 anys (ja complerts),16 en la cursa de 12 km. (amb autorització paterna).

Les condicions meteorològiques nomès suposaren en cas MOLT EXEPCIONAL la suspenció de la prova, l’organització es reserva el dret de variar el recorregut si la integritat dels participants corre perill.

En cas de suspenció no es retornaran els diners , es podràn recollir els obsequis en llocs determinats per l´organització.

 

7. Llençar deixalles fora dels llocs designats després de cada avituallament o en qualsevol punt del recorregut, serà motiu de desqualificació.

 

8. NO ES PERMET CÓRRER AMB GOS, ja que es passa per cases particulars i zones ramaderes.

El fet de participar suposa la total acceptació de totes aquestes bases, quedant els imprevistos a resoldre segons criteri de l’organització.

 

9. Es obligatori llegir, acceptar i portar signat el dia de la cursa, el document de responsabilitat que trobareu en format pdf en l'apartat inscripcions.