9hSports utilise des cookies afin d'améliorer votre expérience clients ainsi que son service, en analysant la navigation sur le site. En continuant sur ce site vous acceptez cette utilisation. Pour plus de renseignements consultez notre Politique de cookies. OK

ONCOBIKE

/ courses

Oncobike 110 Kms
100km

Places: 500

Inscrits: 6

Voir les résultat
Oncobike 200 Kms
200km

Places: 500

Inscrits: 45

Voir les résultat

ONCOBIKE 21/10/17

La Fundació Oncolliga Girona, el Club Ciclista Sant Gregori i Cingles de la Llémena han unit esforços per impulsar la segona edició de l'Oncobike, un repte esportiu i solidari dirigit als amants de la bicicleta de muntanya. El centre neuràlgic de la prova està situat al municipi de Sant Gregori, que acull la sortida i l’arribada d’aquesta cursa tan especial, que transcorre íntegrament per camins i pistes dels municipis que formen la Mancomunitat de la Vall de Llémena. La primera edició de l'Oncobike es va celebrar el 12 de novembre del 2016, i la propera edició serà el pròxim 21 d'octubre del 2017.

La prova constarà de dos itineraris: un de 200 quilòmetres i un altre de més curt, d'aproximadament 150 km. Tots dos recorreran camins i pistes dins un entorn ideal per a la pràctica d’aquest esport. Per participar-hi, els diferents equips hauran de reunir un total desis ciclistes, dos dels quals sempre hauran d’estar en ruta al llarg de tota la prova. Un format per relleus pensat per a tots els nivells i amants de la bicicleta de muntanya. Un repte per a tots els corredors. Per aquesta raó els recorreguts no presentaran exigències tècniques. Seran itineraris factibles per a tot ciclista que tingui una bona condició física.

On va el teu donatiu?

Per participar a l'Oncobike cada equip ha de fer un donatiu de 500 euros a la Fundació Oncolliga Girona. Els diners recaptats es destinaran a finançar millores en els dos pisos-residència que l’entitat té al barri de Sant Ponç de Girona, a tocar de l’Hospital Dr. Josep Trueta de Girona. L’objectiu d’aquests pisos es posar a l’abast de les famílies dels malalts oncològics que preveuen una llarga hospitalització un habitació a prop de l’hospital que els proporcioni acolliment i comoditat de forma gratuïta. 

Els pisos es van adquirir els anys 1998 i 2006 i l’entitat té previst fer-hi algunes millores per tal de fer-los més acollidors i comfortables, com ara posar parquet, pintar, canviar mobiliari, cortines, matalassos i parament de la llar i adquirir dos televisors nous. Amb els donatius recollits en la primera edició, 26.400 euros, ja s'ha dut a terme la reforma del pis més antic, situat a la plaça Sant Ponç, número 2.

Publicité