9hSports utilise des cookies afin d'améliorer votre expérience clients ainsi que son service, en analysant la navigation sur le site. En continuant sur ce site vous acceptez cette utilisation. Pour plus de renseignements consultez notre Politique de cookies. OK

La Hivernal - Caminada Popular

/ courses

Caminada 9-12 km.
12km

Places: 200

Inscrits: 25

Voir les résultat

La Hivernal - Caminada Popular 18/02/17

NO ES COBRARÀ PER L'INSCRIPCIÓ A LA CAMINADA, NOMÈS ES DEMANA APORTAR ALIMENTS DE PRIMERA NECESSITAT PEL BANC D'ALIMENTS DE CAMPDEVÀNOL " El Cistell " A L'HORA DE RECOLLIR EL DORSAL

 

 

El 18 i19 de febrer de 2017, Campdevànol serà l’escenari idoni per a donar sortida a la 6ª Hivernal de Campdevànol.

En aquesta 6ª edició per tal de donar cabuda a tothom, i arrodonir un cap de setmana de festa i esport, hem introduït una caminada popular, aquesta prova és oberta a tothom que vulgui participar-hi i que tingui les facultats suficients per caminar per camins de muntanya.

No es cobrarà inscripció, la caminada es gratuïta a tothom que estigui federat, sinó ho està haurà d’abonar 3€ exclusivament en concepte d’assegurança del caminador.

 

Aquesta caminada té el mateix recorregut que la cursa noctura de 12km i 550 mts de desnivell positiu. No obtant per això, i fi efecte de fer-la apte per a tothom, en funció d'edat, estat físic etc, en un punt del recorregut es pot retallar, i pujar directament a Sant Pere D'aüira sense passar pel plà de la Tomba, fent això queda un recorregut de 9Km i 460mts de desnivell positiu.

Disposarà de 1 avituallaments líquid i sòlid al km 6,9

A l´arribada hi haurà avituallament complert de líquid i sòlid.

 

 

Descarrega't elTRACKde Wikiloc

 

 

 
 
LA CAMINADA DE 9 KM NO PASSA PEL PLÀ DE LA TOMBA I VA DIRECTE A SANT PERE D'AUÏRA.

Publicité