9hSports utilise des cookies afin d'améliorer votre expérience clients ainsi que son service, en analysant la navigation sur le site. En continuant sur ce site vous acceptez cette utilisation. Pour plus de renseignements consultez notre Politique de cookies. OK

SANT GRAU TRAIL

/ courses

SGT Trail 22 Km
22km

Places: 199

Inscrits: 55

Voir les résultat
SGT Express 14 Km
14km

Places: 199

Inscrits: 100

Voir les résultat

SANT GRAU TRAIL 05/06/22

https://santgrautrail.wixsite.com/santgrautrail

 

La Marxa Popular de Sant Gregori i la Sant Grau Trail s'uneixen en una mateixa jornada

 

L'Ajuntament de Sant Gregori i El Club Ciclista Sant Gregori - El Llémena, organitzadors dels dos esdeveniments sumen esforços per impulsar una nova jornada pels amants de les curses de muntanya i les caminades.

 

Les dues proves seran el diumenge 5 de juny amb diversos circuits, un de 10 km per qui vulgui fer la Marxa Popular i dos de 14 km. 510+ o 22 km. 900+ pels amants del trail dins la Sant Grau Trail. La sortida i arribada serà a la zona de la Pineda, els recorreguts seran per l'entorn natural del municipi de Sant Gregori i tindran com a protagonista la serra de Sant Grau. Tots els i les participants tindran dret als avituallaments i un esmorzar a meta.

Territori d'esport

Sant Gregori municipi de la Vall de Llémena gaudeix d'un entorn natural i paisatge privilegiat per acollir proves esportives al llarg de l'any així com també disposa d'equipaments esportius i logística per acollir-los i garantir la millor experiència als participants. 

En quan a les curses a peu al llarg de l'any a Sant Gregori, organitzades per diverses entitats, sumen més de 1.600 esportistes entre totes i es posiciona el municipi com un referent a nivell esportiu. 

 

5-6-2022

 

6:30h Obertura inscripcions i recollida de dorsals.

7:50h Tancament inscripcions.

7:00 a 8:00h Sortida lliure XXXII Marxa Popular Sant Gregori.

8:00h SORTIDA SGT EXPRESS 14km

          SORTIDA SGT TRAIL     22km

La cursa tindrà lloc el dia 5-6-2022 en la localitat de Sant Gregori (Girona). Constarà de tres circuits: Express 14km (510+), TRAIL 22km (900+) i una marxa popular de 10 km aprox. (300+) apta per tot tipus de caminadors.

   Les places estaran limitades a 400 corredors i caminadors en el total de les tres curses, encara que l'organitzacó podrà ampliar en el cas de creure-ho oportú.

   La sortida i arribada estarà ubicada a l'espai de la pineda de Sant Gregori, al costat de la piscina i camp de futbol.

   El circuit estarà degudament marcat i constarà de 2 avituallaments a la Express 14km, 1 a la marxa popular i 3 a la TRAIL 22km. A l'arribada disposareu de menjar i beure. Encara que els avituallaments seran complerts de menjar, aigua, isotònics, etc, ja que parlem de dates molt caloroses, es recomana portar algun bidó o similar amb líquids (mireu detall distancies entre avituallaments en l'apartat recorreguts).

   Els menors d'edat hauran de portar firmada l'autorització del seu pare/mare o tutor.

 

        Per més informació llegiu el reglament escrit més avall.

 

 

Publicité