9hSports utilise des cookies afin d'améliorer votre expérience clients ainsi que son service, en analysant la navigation sur le site. En continuant sur ce site vous acceptez cette utilisation. Pour plus de renseignements consultez notre Politique de cookies. OK

Hivernal de Campdevànol

/ courses

Hivernal 27km
27km

Places: 300

Inscrits: 180

Voir les résultat
Hivernal 14km
14km

Places: 300

Inscrits: 245

Voir les résultat
Caminada Popular La Hivernal de Campdevànol
12km

Places: 200

Inscrits: 105

Voir les résultat

Hivernal de Campdevànol 19/02/22

https://www.hivernal.cat/

 

 

El 19 de Febrer de 2022, Campdevànol serà escenari idoni per a donar sortida a la 10ª Hivernal de Campdevànol.

L'associació Esportiva Sant Grau us convida a gaudir d’una cursa de muntanya, que recórrer la serralada de Montgrony, per sobre i per sota, amb La Covil 2001m com a punt culminant.

 

La Covil, l’església de Sant Pere D'Aüira o el Pla de la Pruners, seran testimonis de les vostres aventures, i amb una mica de sort, es vestiran de blanc per donar-nos la benvinguda.

 

Durant tot el cap de setmana, podreu gaudir d'un poble acollidor, de magnífics cims, preciosos corriols i frondosos boscos del nostre municipi i entorn.

 

La prova disposarà de tres recorreguts, La llarga de 27 Km amb un desnivell positiu de 1900 Mts positius, la curta de 14km amb un desnivell positiu de 700 Mts positius, i la caminada no competitiva, ideal per gaudir amb tranquil·litat del nostre entorn.

 

Publicité