9hSports utilise des cookies afin d'améliorer votre expérience clients ainsi que son service, en analysant la navigation sur le site. En continuant sur ce site vous acceptez cette utilisation. Pour plus de renseignements consultez notre Politique de cookies. OK

Via Castrum

/ courses

Cursa K30
30km

Places: 75

Inscrits: 48

Voir les résultat
Cursa K21
21km

Places: 75

Inscrits: 58

Voir les résultat
Cursa K12
12.5km

Places: 150

Inscrits: 133

Voir les résultat

Via Castrum 01/05/22

El proper 1 de maig de 2022 Santa Eulàlia de Puig-Oriol serà l’epicentre de la Via Castrum, un esdeveniment esportiu pensat per a tu, consistent en tres curses per muntanya i una caminada.

 

Les curses:

 

La K12

 

T’agrada anar amb el gas encallat i quan passes per un avituallament ni te’l mires perquè la teva prioritat és petar el crono? O per altra banda consideres que amb 12 quilometrets ja n’hi ha prou per estar trinxat/da uns dies? 

Si és així, la K12 és la teva cursa! 

Recorregut de 12,5 quilòmetres plens de corriols per fer el senglar, desnivell de 500 metres positius per treure el sagí, pas per recs i rieres i indrets d’una bellesa pròpia del paisatge del Lluçanès. 

El Castell de Lluçà serà el punt més alt del recorregut, on tindràs unes vistes de 360 graus de tota la comarca i podràs fer sonar la campana de la Via Castrum. T'ho perdràs?

 

Preu federat 15€

Preu no federat 19€

 

HORA SORTIDA: 08:30h

 

La K21:

 

Si tens ganes de córrer una mitja marató per muntanya passant entre roures, boixos i alzines i  fotre’t gairebé mil metres de desnivell positiu per la bena, la K21 és per tu! 

Si a banda del recorregut de la cursa més curta, vols sumar-hi passar per unes balmes de conte de fades i coronar el Puig Martorell  a 960 metres d’altitud, per després fer una baixada d’infart on la proesa serà arribar a baix sense pelar-se el cul, la K21 està feta a mida!

 

Preu federat 21€

Preu no federat 25€

 

HORA SORTIDA: 08:30h

 

La K30:

 

En aquest recorregut de gairebé 30 quilometrassos per muntanya, tot suma, no només s’incrementa el desnivell a 1500 metres positius, sinó que, a més, augmentem en qualitat perquè passarem per la Balma del Racons, un indret fabulós situat en una raconada dins la vall de la riera de Merlès, sota la carena de Codoleres i el serrat de Guiau. 

 

La K30 engloba el recorregut de les dues curses anteriors i s’hi afegeix un traçat amb unes baixades de pura adrenalina cap al cantó de Merlès i, com us podeu imaginar, també trobareu unes pujades que us permetran recordar-vos de les nostres estimades mares. Per cert, res de pensaments impurs eh? Que ja ens coneixem.

 

Si vols suar sang i al mateix temps incrementar la teva dosi de lactat, la K30 serà la teva elecció!

 

Preu federat 30€

Preu no federat 34€

 

HORA SORTIDA: 08:30h

 

www.viacastrum.cat

Publicité