9hSports utilise des cookies afin d'améliorer votre expérience clients ainsi que son service, en analysant la navigation sur le site. En continuant sur ce site vous acceptez cette utilisation. Pour plus de renseignements consultez notre Politique de cookies. OK

UTBCN Ultra Trail Barcelona

/ courses

Ultra Trail 82 Km
82km

Places: 299

Inscrits: 269

Voir les résultat
Marathon 56 Km
56km

Places: 398

Inscrits: 315

Voir les résultat
Half Marathon 20 Km
20km

Places: 398

Inscrits: 388

Voir les résultat
Speed Trail 13 Km
13km

Places: 500

Inscrits: 384

Voir les résultat

UTBCN Ultra Trail Barcelona 08/05/21

https://www.utbarcelona.com/

 

 

OCISPORT

Outdoor Experiences logo-FEEC-horitzontal-web.png

 

Sant Llorenç de Morunys

El cor de la Vall de Lord!

 

 

 

Ocisport pren el relleu i organitzarà  la UTBCN!

Ocipsort és un grup d’entusiastes de l’esport i ens encanta organitzar esdeveniments esportius.

El nostre fort són els esdeveniments de bici i carreres.

Organitzem grans esdeveniments i festivals per tot Espanya i Andorra, i amb projecció arreu del món.

Sempre busquem superar-nos i anar més enllà de la creativitat i la professionalitat. I això ens ha portat a organitzar: UCI MTB World Champs i Copa del món a Andorra-Vallnord, Sea Otter Europe, Sky Games i Buff Mountain Festival entre molts altres.

 

 

La Vall de Lord es troba situada al nord de la comarca del Solsonès i comprèn els municipis de Sant Llorenç de Morunys, la Coma i la Pedra i Guixers

 

 

El municipi de Sant Llorenç de Morunys, una petita extensió de només 4,2 km², es troba al peu de la serra de Port del Comte, al vessant dret del riu Cardener, envoltat en la seva major part pel terme de Guixers, excepte al nord, que limita amb la Coma i la Pedra. Comprèn també l’enclavament que inclou la mola de Lord, amb el santuari de Lord.

 

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), també anomenada Federació Catalana d’Alpinisme i Escalada, té els seus orígens el 1920, i és l’òrgan que agrupa les entitats excursionistes de Catalunya, i que treballa per oferir serveis a aquestes entitats i per extensió a tots els practicants de les disciplines esportives lligades a l’excursionisme i alpinisme i als seus aspectes culturals.

Publicité