9hSports utilise des cookies afin d'améliorer votre expérience clients ainsi que son service, en analysant la navigation sur le site. En continuant sur ce site vous acceptez cette utilisation. Pour plus de renseignements consultez notre Politique de cookies. OK

Taga 2040 Evo

/ courses

TAGA 2040 28Km
28km

Places: 275

Inscrits: 236

Voir les résultat
CAN CAMPS Júnior 15 KM
15km

Places: 90

Inscrits: 72

Voir les résultat
TAGA INFANTIL Infantil 5 KM
12km

Places: 20

Inscrits: 15

Voir les résultat
COLL D'ART Juvenil-Cadet 9 KM
9km

Places: 65

Inscrits: 44

Voir les résultat

Taga 2040 Evo 19/09/21

Distància: 28 km

Desnivell positiu acumulat: 2.000 metres

 

La cursa començarà al nucli urbà de Sant Joan de les Abadesses i travessarà el pont vell direcció a la Ruta del Ferro. En aquest punt deixem l’asfalt i correm per un camí fins a trobar el corriol del camí del Taga. Un camí molt ben fresat i amb una inclinació que ens permet trotar quasi tota l’estona. Un cop a Can Camps comença el tram més exigent de la cursa. Passarem per les Runes de Maús i enfilarem pel camí dels Escalers fins assolir el cim del Puig Estela (2.013m).

A continuació, els corredors progressaran pel tram més panoràmic de la cursa: la carena que uneix el Puig Estela amb el visible cim del Taga (2.040 metres). Després d’assolir el sostre de la cursa i una vegada els corredors hagin voltat la creu que hi ha al cim, començaran la baixada cap el Coll de Jou, per enfilar direcció a Sant Amand (1.851m) al que arribarem per un bonic corriol a l’obaga.  

És aquí on comença el retorn al poble, una baixa tècnica per corriols entre els boscos que ens retornaran a la vila, passant pels Plans de Cal Pagot, Can Coll , Còdol i el Collet del Vent. Una baixada molt divertida però exigent, que posarà a prova les cames dels corredors.

Ja només faltarà un últim esforç per travessar altre cop pel pont vell i creuar la línia d’arribada.

Web de l'organitzador

9HSPORTS únicament cronometra la cursa, no la organitza ni en gestiona les inscripcions, per qualsevol consulta dirigiu-vos a la web de l'organitzador

 

Publicité