9hSports utilise des cookies afin d'améliorer votre expérience clients ainsi que son service, en analysant la navigation sur le site. En continuant sur ce site vous acceptez cette utilisation. Pour plus de renseignements consultez notre Politique de cookies. OK

/ courses

Hivernal de Campdevànol (Nocturna)
9km

Places: 300

Inscrits: 70

Voir les résultat

Patrocine:

14/02/15

El 14 i 15 de febrer de 2015, Campdevànol serà l’escenari idoni per a donar sortida a la 4ªHivernal dels Pirineus Catalans.

El G.E.C i A.E.Sant Grau us conviden a disfrutar d’una cursa de muntanya, que recorre tota la serralada de Montgrony, per sobre i per sota, passant per 4 cims de 2000 Mts d’alçada.

La Covil, Costa Pubilla, l'Emperadora i el Pedrapicada, seran testimonis de les nostres aventures, i molt probablement es vestiran de blanc per donar-nos la benvinguda.

Les sortides seran a partir de les 8 del matí, i fins arribar a l’alta muntanya podreu gaudir de magnífics corriols i frondosos boscos del nostre municipi i entorn.

La prova disposarà de tres recorreguts, La Marató, amb un circuït de 42 Km amb un desnivell acumulat de 6000 Mts, La Mitja amb un desnivell de 2100 Mts també acumulats, i La Popular de 9 Km amb un desnivell acumulat de 900 Mts.

Les tres subcurses seràn puntuables pel Campionat del Ripollès de curses de Muntanya.

 

CURSA DE 9 KMS - NOCTURNA

 

Dissabte 14 

ENTRADA ZONA DE SORTIDA : 17:45h ( control de material obligatori)

BRIEFING PRE-SORTIDA: 17:55h.

SORTIDA CURSA 12km : 18.00h.

 


La cursa de 9km. té un recorregut circular i acumula un desnivell de 900mt.El punt més baix és de 730 mt i el més alt de 1094 mt.Comparteix els primers i últims kms. amb les altres dues curses, tot passant per llocs emblemàtics com el Plà de la Tomba, St. Pere d´Aüira i Coll de la Batalla, per retornar cap a Campdevànol.Disposarà de 2 avituallaments: el primer un punt de líquid al km. 5, i un altre de líquid i sòlid al km. 5,7. A l'acabar a l´arribada hi haurà entrepà de botifarra i avituallament complert de líquid i sòlid.
 
Descarrega't el TRACK de Wikiloc
 
PERFIL DE LA CURSA I AVITUALLAMENTS:
 
 

 

 

Publicité