9hSports utilise des cookies afin d'améliorer votre expérience clients ainsi que son service, en analysant la navigation sur le site. En continuant sur ce site vous acceptez cette utilisation. Pour plus de renseignements consultez notre Politique de cookies. OK

La Sitja del Llop

/ courses

La Sitja del Llop

La Sitja del Llop 09/11/19

Data: 9 de novembre de 2019

Distància: 6,6 quilòmetres.
Desnivell positiu: 1185 metres
Desnivell negatiu: 0 metres

Informació

És una cursa vertical que es desenvolupa al Parc Natural del Montseny, espai protegit i reserva de la Biosfera de la UNESCO. Pren el seu nom d'una gran pedra megalítica amb gravats que daten del neolític, que es va recuperar en una paret de l'antiga cabana del pastor el Pla de la Calma i que ara es troba al poble del Montseny.

La cursa surt de la plaça major del poble del Montseny (520 metres sobre el nivell del mar) i en poc més de 6 quilòmetres guanya el sostre del parc, l'emblemàtic Turó de l'Home que es troba a 1.708 m d'altitud. En total 1.185 m + per pistes i senders.

No hi ha grans rampes al inici de la cursa, però tens pendents molt constants, arribats a la meitat de la cursa es on la Sitja del Llop comença a mostrar la seva verdadera cara, i ja fins arribar a la meta en el vèrtex geodèsic del pic més alt del Parc no et donarà descans. La Sitja no té ni un sol tram pla, ni una sola baixada... T'atreveixes?

 

Més informació a: https://maratomontseny.com/ca/sitja-del-llop-2/

 

Publicité