9hSports utilise des cookies afin d'améliorer votre expérience clients ainsi que son service, en analysant la navigation sur le site. En continuant sur ce site vous acceptez cette utilisation. Pour plus de renseignements consultez notre Politique de cookies. OK

La Cameta Coixa

/ courses

La Cameta Coixa ABSOLUTA
21km

Places: 400

Inscrits: 368

Voir les résultat
La Cameta Coixa JÚNIOR
19km

Places: 50

Inscrits: 31

Voir les résultat
La Cameta Coixa CADET
11km

Places: 50

Inscrits: 21

Voir les résultat
MARXA La Cameta Coixa
11km

Places: 200

Inscrits: 235

Voir les résultat

La Cameta Coixa 11/03/18

PRESENTACIÓ     

 

INSCRIPCIONS    http://inscripcions.feec.cat/

 

                         X Cursa de Muntanya la Cameta Coixa

 
11 de Març 2018

Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya Individual 2018.

A la població de Miravet des de fa 10 anys, s'organitza la cursa per muntanya  "la Cameta Coixa" que és la III del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre. Els paisatges, la història i la natura es donen la mà per oferir-vos un recorregut que és fa difícil d'oblidar.

Aquest ja és el tercer any que  la cursa absoluta forma part de les curses de la FEEC, aquest any serà  el Campionat de Catalunya Individual.


La sortida es realitzarà des de l'interior del castell de Miravet, un dels monuments més coneguts i ben conservats de Catalunya, essent un dels millors exemples d'arquitectura romànica de transició, religiosa i militar, de l'Ordre del Temple a tot Occident, amb més de 900 anys d'història.
 
Des d'aquest monument únic, recorrerem els camins i senders recuperats dels nostres avantpassats, baixarem fins al riu Ebre recorrent el bosc de ribera pel camí de sirga i passarem pel pas de Barrufemes, d'on pujarem fins al punt més alt de la cursa on hi ha una talaia àrab que controla el curs fluvial i tota la ribera.

En una petita part del recorregut, per no perdre les senderes tradicionals, s'han obert nous trams per fer una cursa sense trepitjar cap camí asfaltat.
 
S'han preparat 4 recorreguts:
  • La Cursa Absoluta és un recorregut exigent i competitiu i puntuable tant al Circuit de les Terres de l'Ebre i el Campionat de Catalunya per equips de la FEEC.
  • La Cursa Junior, també és competitiu i és menys exigent que l'anterior i preparat per aquells corredors entre 18 a 20 anys (nascuts entre 1997 i 1999).
  • La Cursa Cadet, és un recorregut menys exigent i competitiu, per aquells corredors nascuts entre el 1998 i 2000. 
  • La Marxa, és un recorregut no competitiu ideat per tot aquell que vulgui gaudir del paisatge i d'una caminada saludable i social.
 
En tots els recorreguts, l'últim esforç abans de l'arribada és pujar a l'antic nucli de la població, el Cap de la Vila, per la costa empedrada de Riago. I baixar fins a la plaça de  l'Arenal per arribar a la meta, des d'on es pot gaudir de la vista més coneguda del nostre poble. 
 
Us esperem.

Publicité