9hSports utilise des cookies afin d'améliorer votre expérience clients ainsi que son service, en analysant la navigation sur le site. En continuant sur ce site vous acceptez cette utilisation. Pour plus de renseignements consultez notre Politique de cookies. OK

La Trencacames de Riuprimer

/ courses

La Trencacames de Riuprimer 14Km
14km

Places: 100

Inscrits: 29

Voir les résultat
La Trencacames de Riuprimer 8Km
8km

Places: 100

Inscrits: 28

Voir les résultat

La Trencacames de Riuprimer 24/09/17

 

La trencacames de Riuprimer es una cursa de muntanya que recorre els turons que envolten el poble de Santa Eulàlia de Riuprimer. Enguany tindrem dos circuits de 8 i 15 km amb 300 i 500 metres de desnivell positiu. Com a novetat tindrem cursa infantil, que es dura a terme pels carrers del poble.

La trencacames es un tipus de cursa apte per a tots els amants de l esport i la natura. Suficientment  exigent però amb un recorregut que amb un mínim de preparació us farà gaudir de valent.

 

La cursa llarga passa per molts paratges bonics però el punt mes emblemàtic es l ermita de Sant Sebastià sent el punt mes alt del recorregut. Per accedir a l ermita es passa per un corriol de pujada que els del poble en diem el trencacames, d' aquí ve el nom de la cursa. Veniu i passeu-ho be fent el que mes ens agrada, córrer de valent!

HORARIS SORTIDA CURSES

Marató 9:00

 

PREUS INSCRIPCIONS

cursa de 8 i 15 km   fins el 21 de setembre  10€ Federats    12€ no federats

 

 CATEGORIES

Absolut Masculí i Femení   fins a 40 anys 

Veterà Masculí i Femení    a partir de 41 anys

 

 PREMIS


Premis al 1,2,3 classificats General de cada cursa, tant masculí com femení

Premis al 1er Veterà Masculí i Femení

 

 

 

 

Publicité