9hSports utilise des cookies afin d'améliorer votre expérience clients ainsi que son service, en analysant la navigation sur le site. En continuant sur ce site vous acceptez cette utilisation. Pour plus de renseignements consultez notre Politique de cookies. OK

Burriac Xtrem

/ courses

Burriac Xtrem 28Km
28km

Places: 300

Inscrits: 246

Voir les résultat
Burriac Xtrem 15Km
15km

Places: 450

Inscrits: 427

Voir les résultat

Burriac Xtrem 19/11/17

BURRIACXTREM2017

PRESENTACIÓ

El Grup de Muntanya d'Argentona, us presenta les activitats que durem a terme aquest 2017 dins la 15ª edició de la BurriacXtrem.

A diferència de l'any passat que vàrem tenir un cap de setmana de trail-runnig, per motius logístics i pensant en els participants, hem diposat les curses en dos diumenges les activitats que organitzàvem dissabte.

El diumenge 12 de novembre al matí, tindrem la tercera edició de la TOP ROCK, cursa vertical,  que portarà als corredors a enfilar-se fins al Castell de Burriac, símbol i eix vertebrador, des de la primera edició de la nostra cursa, d’aquest gran esdeveniment esportiu. I  pels amants dels gossos, el mateix matí del diumenge, podran gaudir de la segona edició de la CaniXtrem.

El dissabte dia 18 de novembre a la tarda, pels més petits de la casa i amb diferents categories i recorreguts depenent de les edats, farem la segona edició de la CORRE-CUITA, cursa infantil urbana pels carrers d’Argentona.

Cal destacar el gran èxit i acollida que va tenir aquesta cursa en la seva primera edició.

El diumenge dia 19 de novembre al matí, organitzem la 15a cursa de muntanya Castell de Burriac "trofeu Pere Asturiano". Com els quatre darrers anys, oferim la possibilitat de córrer tres distàncies.

 

- un circuit de 28 km ( BURRIACXTREM-28)

- un circuit de 15 km ( BURRIACXTREM-15)

Nosaltres pensem que oferint aquests tres circuits s’obre molt més el ventall dels possibles participants en la 15a cursa de muntanya Castell de Burriac "trofeu Pere Asturiano".

Des de la presentació de “LA MARATÓ DE MUNTANYA DEL MARESME” ara ja fa tres anys, aquest circuit ha estat una gran aposta per a nosaltres, per a la gent del Grup de Muntanya d’Argentona, i un gran salt qualitatiu molt important per aquesta prova, per a la BURRIAC XTREM, ja que, des de la seva primera edició, l’han confirmat com una de les maratons per muntanya més espectaculars de la nostra comarca. Nosaltres no defallirem perquè això continuï així.

 

És per això que hem pensat en un obsequi especial per a tots els inscrits a la MARATÓ de la BURRIACXTREM 2017: uns mitjons de la marca ENFORMA model RUNNING PRO ACTIVE 96% poliamida, 6% Lycra i fibres NYLCARE antibacterianes a base de ions de plata i tractat amb BODYFRESH per eliminar males olors i personalitzats amb el logotip de la cursa.

També hem pensat en un obsequi especial per a cada un dels participants de les tres curses de la BURRIACXTREM: una fotografia digital en alta resolució del reconegut fotògraf www.jordisantacana.cat que podreu descarregar-vos a través d’un enllaç que trobareu a la nostra web.

Tots els participants de totes les curses seran obsequiats amb una samarreta tècnica personalitzada de la marca MIZZUNO.

 

Volem donar gràcies a l'esforç de tots els membres de la nostra entitat, de les persones i empreses que hi col·laboren incondicionalment, per fer que la BURRIACXTREM sigui una de les curses més valorades dins el mon del trail-running.

 

 

Us desitgem una molt bona BURRIAC XTREM 2017!!

DISSABTE 18 NOVEMBRE

RECOLLIDA DORSALS ( BURRIACXTREM 28-15 )  BIBLIOTECA MUNICIPAL 17h – 20h

17h CORRECUITA

DIUMENGE 19 NOVEMBRE

RECOLLIDA DE DORSALS ( BURRIACXTREM 28-15 ) BIBLIOTECA MUNICIPAL  06h – 10h

SORTIDES

 

9:45 BURRIACXTREM15

 

8:30h BURRIACXTREM 28

 

PREUS INSCRIPCIONS

 

burriac xtrem 15KM  25€

burriac xtrem 25KM  30€

 

CATEGORIES

Júnior Masculí i Femení

Sènior Masculí i Femení

Veterà Masculí i Femení

Màster Masculí i Femení

 

 PREMIS I CATEGORIES ( PER A CADA CIRCUIT )

GENERAL:  Primer/a, Segon/a, Tercer/a.

JUNIOR18-21 anys masculí i femení                          ( Premi al primer/a classificat  de la categoria )

SENIOR 22-40 anys masculí i femení                          ( Premi al primer/a classificat  de la categoria )

VETERANS 41-50 anys masculí i femení                   ( Premi al primer/a classificat  de la categoria )

MASTER      mes de 51 anys  masculí i femení        ( Premi al primer/a classificat  de la categoria )

LOCAL  soci/a GRUP MUNTANYA ARGENTONA   ( Premi al primer/a classificat  de la categoria )

COMARCA  corredor/a del Maresme                        ( Premi al primer/a classificat de la categoria )

Els trofeus són acumulatius.

Entrega de premis a les 13 h.

 

 

MÉS INFORMACIÓ D'HORARIS RECORREGUTS ETC A REGLAMENT

 

Publicité