9hSports utilise des cookies afin d'améliorer votre expérience clients ainsi que son service, en analysant la navigation sur le site. En continuant sur ce site vous acceptez cette utilisation. Pour plus de renseignements consultez notre Politique de cookies. OK

Vall de Ribes XS (Vertical)

/ courses

Vall de Ribes XS (Vertical)
5km

Places: 120

Inscrits: 79

Voir les résultat

Vall de Ribes XS (Vertical) 18/06/17

PRESENTACIÓ

La Vertical XS ressegueix el recorregut de la que, segurament, es la ruta d’ascens més clàssica a un cim del Pre-Pirineu Oriental. El Taga, amb els seus 2040m, ens rebrà amb els braços oberts.

El circuit és exigent, amb 3 sectors ben diferenciats entre ells:

.- Inici: Les primeres rampes ja ens marcaran la duresa del circuit. Aproximadament, en els 2 km inicials salvarem 450+. Tot ell el farem dintre del bosc, amb petits trams de prat intercalats.

– Mig: L’únic tram que ens donarà un petit respir. No deixarem de pujar en cap moment, però la pendent suavitza fins els Plans de Conivella, on trobarem l’avituallament. Un tram on deixarem el bosc enrere per, si aixequem la vista, veure per primera vegada el cim.

– Final: Totalment per prat alpí, tornen les fortes rampes amb algun tram proper al 35%. Començarem a notar l’alçada i probablement el vent. Els darrer quilòmetre és gairebé amb tota seguretat el més dur, on solament tenim un petit descans de pocs metres on suavitza la pendent. Després d’una curta i senzilla grimpadeta arribarem a la carena cimera.

IMPORTANT: L’arribada de la Vertical XS no és a la creu del Taga. La raó és senzilla, el darrer tram carener és planer, i fem acabar el tram cronometrat a la cota 2030m, on acaba la pendent. El tram fins la creu és neutralitzat i voluntari.

 

PROGRAMA

De 09:00 a 9:45 LLIURAMENT DE PITRALLS (PLAÇA CATERINETA)

10:00  SORTIDA 1 CORREDOR

10:50  HORA PREVISTA ARRIBADA PRIMER CORREDOR AL CIM

10:45 SORTIDA PREVISTA ÚLTIM CORREDOR

11:30  HORA PREVISTA ARRIBADA DARRER CORREDOR AL CIM

13:00  PICA-PICA I DINAR DE PASTA PER TOTS ELS PARTICIPANTS

13:30  LLIURAMENT DE PREMIS

14:00  FI VERTICAL XS 2017

 

ACTES PARAL·LELS  DURANT TOT EL MATÍ

Publicité