9hSports utilise des cookies afin d'améliorer votre expérience clients ainsi que son service, en analysant la navigation sur le site. En continuant sur ce site vous acceptez cette utilisation. Pour plus de renseignements consultez notre Politique de cookies. OK

Olla Vertical

/ courses

Olla Vertical
6km

Places: 200

Inscrits: 53

Voir les résultat

Olla Vertical 10/06/17

L’Olla Vertical és una prova germana de la Clàssica Olla de Núria i que neix en l’any 2016i que s’està consolidant dins del calendari de curses verticals.
Aquesta IIa edició OLLA VERTICAL comptarà amb dos recorreguts un pels seniors i un altre pels júniors.

El recorregut de l’Olla Vertical té 6 kms de recorregut, amb un desnivell positiu de 1580 m. Essent el punt de sortida la central de Daió (1180 m) i el punt més alt el Cim del Torreneules Gran (Cim de la Coma del Clot 2739 m) on finalitza la cursa.
L’Olla vertical per Júnior i popular té un recorregut de 4 km amb un desnivell positiu de 830 m. La cursa finalitza a les Pedrisses a (2010 m).

L’Olla Vertical neix amb vocació de ser una cursa internacional que defensa i reivindica el paper de l’esport Català i de Catalunya al món. Hi podran participar tots els esportistes que ho desitgin.

Publicité