9hSports utilise des cookies afin d'améliorer votre expérience clients ainsi que son service, en analysant la navigation sur le site. En continuant sur ce site vous acceptez cette utilisation. Pour plus de renseignements consultez notre Politique de cookies. OK

/ courses

Canicross 9 Pins
8km

Places: 100

Inscrits: 100

Voir les résultat

12/02/17

El 3er. CANICROSS 9 PINS TIANA se celebrarà el diumenge dia 12 de febrer a les 10:00 del matí. El punt de sortida i d’arribada serà al Camí Dalt d’Alella de Tiana (davant del restaurant Mas Blanc)

El recorregut transcorre íntegrament per camins i pistes de Tiana. Té una distància de 8,1km i un desnivell positiu de 290 metres. 

Formarem part de la COPA CANICROSS MARESME, juntament amb les curses d’Argentona, Alella, Mataró i Sant Pol de Mar.

Tindrem una passejada solidaria, amb un recorregut de 3km per a tota la família.

Horaris:

8:30-9:45 Recollida de dorsals i control veterinari

9:45-9:55 Reunió informativa

9:55 Obertura zona control de sortida

10:00 Sortida canicross

10:10 Sortida passejada

11:30 Temps límit de finalització

11:40 Lliurament de premis

12:00 Tallers i exhibicions

12:30 Sorteig

13:00 Fi de festa

Inscripcions i dorsals:

Les inscripcions es realitzaran per internet i les gestionarà 9HSPORTS. Tindran un preu de 16€ pels no federats i de 12€ pels federats (FCEH). Les inscripcions es tancaran dos dies abans de la cursa o quan s’esgotin els 100 dorsals. Tots els diners recaptats amb les inscripcions aniran destinats a les protectores d’animals de Tiana i Montgat ABAM-APROPA’T. La recollida dels dorsals serà el mateix dia de la cursa a partir de les 8:30 i fins a les 9:45. Serà obligatori presentar un document acreditatiu per recollir el dorsal, en cas contari no es lliurarà. Els federats hauran de presentar la fitxa federativa obligatòriament. El dorsal haurà d’anar a la part davantera i ben visible durant el transcurs de la cursa. La inscripció dona dret a dorsal, assegurança durant la cursa, avituallaments, samarreta de l’esdeveniment, número pel sorteig i butifarrada al final de la cursa. No es retornarà l’import de cap inscripció.

Categories i edats:

Hi haurà 3 categories:

-Sènior: de 16 a 39 anys.

-Màster 1: de 40 a 49 anys.

-Màster 2: de 50 anys en endevant.

Hi haurà un premi especial al primer tianenc i la primera tianenca i també al corredor i la corredora més joves en completar el recorregut.

Cada categoria queda dividida en masculí i femení. Hi haurà premis pels 3 primers de cada categoria

Els menors de 16 anys no podran participar a la cursa. Els menors de 18 anys hauran de portar una autorització del pares o tutors legals, que hauran de presentar al recollir el dorsal.

MES INFO A http://canicross9pins.tianat.cat/

Publicité