Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro Sitio Web. Si continúa navegando, usted está aceptando su uso. Puede obtener más información en nuestra Política de cookies. OK

La Bisbalenca

Carreras

La Bisbalenca (5 Kms)
5km

Places: 50

Inscritos: 27

Ver resultados
La Bisbalenca (10 Kms)
10km

Places: 100

Inscritos: 50

Ver resultados

La Bisbalenca 29/05/16

El dia de 29 de maig de 2016 tindrà lloc la I Cursa La Bisbalenca, organitzada per aRunCat i Coast Activity, amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Bisbal d’Empordà. La I Cursa La Bisbalenca neix amb la voluntat de convertir per un dia a La Bisbal d’Empordà en un punt de trobada de corredors d’arreu de la província de Girona.

La cursa aplegarà dues modalitats (5k i 10k), i transcorrerà per ple centre de La Bisbal i voltants. Els corredors sortiran del Passeig Marimon Asprer, passant per punts com el cas antic del poble, o pel Puig del Convent, que de ben segur farà esbufegar a més de un atleta!

Posa’t les bambes i vina a donar-ho tot el dia 29 de maig. Fem que per un dia els runners siguin els amos dels carrers de La Bisbal d’Empordà!

Els teus batecs són la nostra força per buscar nous reptes, noves emocions i nous indrets!

 

La Bisbalenca es disputarà el 29 de maig a les 9:15h, amb sortida al Passeig Marimon Asprer.

 

Distàncies:  una de 5 km i l’altre de 10 km aproximadament. La cursa de 5 km és 96% asfalt i 4% camí de terra (pujada al Convent, 200 metres). La cursa de 10 km és un 65% asfalt i 35% camins de terra.

 

Edat mínima per participar-hi ( en ambdues distàncies) es de 14 anys.

Els menors d’edat hauran de presentar-se amb el pare/mare/tutor per signar l’autorització que tindran disponible a la pàgina web de la mateixa cursa. Aquells menors que no presentin la corresponent autorització signada pels pares / mares / tutors/es legals, no podran participar a la cursa.  http://aruncat.com/wp-content/uploads/2016/02/Autoritzaci%C3%B3-menors-dedat-1.pdf

 

 

Avituallaments: 2

 

Preus:  5km     9€

           10km   11€

 

Categories:

Absolut Femení: 1r classificada / 2n classificada / 3r classificada

Absolut Masculí: 1r classificat / 2n classificat / 3r classificat

1r corredora local

1r corredor local

1r màster 40 Masculí i Femení

1r sub.23 Masculí i Femení

 

Web dels organitzadors: www.aruncat.com

Publicidad