Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro Sitio Web. Si continúa navegando, usted está aceptando su uso. Puede obtener más información en nuestra Política de cookies. OK

Carreras

Pic de l'Aliga (9 Kms)
9km

Places: 200

Inscritos: 125

Ver resultados
Pic de l'Aliga (20 Kms)
21km

Places: 200

Inscritos: 86

Ver resultados

13/03/16

 

L'Ajuntament de Canyelles i el Club Atletisme Canyelles, conjuntament amb Espai Trail, us conviden a descobrir l'encant del poble i els seus voltants dintre d'una completa matinal esportiva, que inclou dues distàncies, 9 km i 21 km, cadascuna d'elles amb característiques molt diferenciades que ben segur seran del gust de tots els participants.

Canyelles està envoltada per el Parc del Foix, amb el seu embassament, que rega els conreus de la comarca des del 1939, el Parc del Garraf, i el Parc d’Olèrdola, amb el Castell i les runes que dominen la plana i muntanyes del "Gran Penedès".

 

La 9 Km i 300+ és una cursa curta i ràpida, pensada perquè tots els corredors/es la puguin gaudir i acabar. Des dels més ràpids que busquen portar el cos al límit, a aquells atletes que volen gaudir d’una gran matinal esportiva en contacte amb la natura i endinsar-se per primera vegada al món del trail.

Camins de terra ben fresats, desnivells suaus i terreny agraït per muntanya son els ingredients de la cursa més ràpida de la matinal atlètica. Aquesta és la cursa ideal per tots aquells que vulguin gaudir d’un diumenge esportiu a la natura, alhora que fer gresca i conèixer nous amics. Una matinal perfecte!

La clàssica Cursa de Muntanya Pic de l’Àliga torna millorada! 21 km i gairebé 1000+ en un magnífic recorregut que transcorre per senders, camins, boscos i trialeres que et sorprendran i et transportaran en el temps a altres indrets de la nostra geografia. Per moments oblidaràs que et trobes a la Serralada Litoral, al cor del Garraf. Pedres i arrels que posaran a proba les cames i turmells de tots els corredors/es que, com tu, s’atreveixin amb el repte.

Gaudiràs corrent per territori de senglars, sentint-te un més d’ells i travessaràs l’arc d’arribada amb la satisfacció d’haver gaudit com mai.

Publicidad