Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro Sitio Web. Si continúa navegando, usted está aceptando su uso. Puede obtener más información en nuestra Política de cookies. OK

La Hivernal de Campdevànol

  • Inicio
  • /
  • La Hivernal de Campdevànol

Carreras

Hivernal de Campdevànol (Marató)
42km

Places: 300

Inscritos: 220

Ver resultados
Hivernal de Campdevànol (Mitja)
21km

Places: 325

Inscritos: 334

Ver resultados

La Hivernal de Campdevànol 21/02/16

El 20 i 21 de febrer de 2016, Campdevànol serà l’escenari idoni per a donar sortida a la 5ª Hivernal de Campdevànol.

L'associació Esportiva Sant Grau i el G.E.C us conviden a disfrutar d’unes curses de muntanya, que recorren tota la serralada de Montgrony, per sobre i per sota, passant per 3 cims de 2000 Mts d’alçada.

La Covil, Costa Pubilla, el Roc dels Llamps, el Castell de Mataplana, Montgrony, L'Esglèsia de sant Pere D'Aüira, el Plà de la Tomba, seran testimonis de les nostres aventures, i molt probablement es vestiran de blanc per donar-nos la benvinguda.

Durant tot el cap de setmana, podreu gaudir d'un poble acollidor, de magnífics cims, preciosos corriols i frondosos boscos del nostre municipi i entorn.

La prova disposarà de tres recorreguts, La Marató, amb un circuït de 42 Km amb un desnivell positiu de 3000 Mts, La Mitja amb un desnivell positiu de 1050 Mts , La Popular de 12 Km nocturna amb un desnivell positiu de 550 Mts., i enguany , una caminada Popular ( no competitiva) perquè tothom pugui gaudir de l'entorn del nostre poble.

 

CURSES PUNTUABLES PER AL CAMPIONAT DEL RIPOLLÈS DE CURSES DE MUNTANYA.

 

MÉS INFORMACIÓ MARATÓ             

MÉS INFORMACIÓ DE LA MITJA

 

PREUS INSCRIPCIONS

 

MARATÓ

Del 15 de Novembre al 12 de Febrer

35€ Federats  i  38€ No Federats

 

MITJA MARATÓ

Del 15 de Novembre al 12 de Febrer

 

22€ Federats  i  25€ No Federats

 

 

Publicidad