Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro Sitio Web. Si continúa navegando, usted está aceptando su uso. Puede obtener más información en nuestra Política de cookies. OK

Canillo Trail Races Diumenge

  • Inicio
  • /
  • Canillo Trail Races Diumenge

Carreras

Canillo Trail Races Diumenge 21/08/22

 

COMBINADA ULTRA https://drive.google.com/file/d/1jf9e3iBrONGB14zUCNFRI6JnXJxPwWeK/view?usp=sharing

 

COMBINADA GRAN MARATÓ https://drive.google.com/file/d/1hNOweQsflwt7vmM9qRv03vWjOHzTORGW/view?usp=sharing 

 

 COMBINADA TRAIL https://drive.google.com/file/d/1OleKjT4XFnFruOSRp_HBAvA0LK-lZWPk/view?usp=sharing

 

Trail 23K

2ª Etapa amb un recorregut menys tècnic i més ràpid que el dia anterior. Sortida de Canillo per afrontar la gran pujada del dia i planejar després pels espectaculars prats verds dels punts més alts. Un cop arribem a l’ avituallament de Riba Escorxada baixada ràpida fins a Soldeu i tornada entre boscos perdent desnivell a bon ritme fins a Canillo.

Short 15k

2ª Etapa amb un recorregut menys tècnic però amb ritmes més alts de cursa que el dia anterior. Sortida de Canillo per un camí boscós que va guanyant progressivament alçada entre grans arbres fins el primer refugi i avituallament Aquest serà el punt més alt d´avui diumenge. Un cop arribem a l’avituallament de Riba Escorxada baixada ràpida fins a Soldeu i tornada entre boscos perdent desnivell a bon ritme fins a Canillo.

Publicidad