Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro Sitio Web. Si continúa navegando, usted está aceptando su uso. Puede obtener más información en nuestra Política de cookies. OK

Canillo Trail Races Dissabte

  • Inicio
  • /
  • Canillo Trail Races Dissabte

Canillo Trail Races Dissabte 20/08/22

La inscripció a la Trail 24km inclou el transport en bus a El Tarter.

 

COMBINADA ULTRA https://drive.google.com/file/d/1jf9e3iBrONGB14zUCNFRI6JnXJxPwWeK/view?usp=sharing

 

COMBINADA GRAN MARATÓ https://drive.google.com/file/d/1hNOweQsflwt7vmM9qRv03vWjOHzTORGW/view?usp=sharing 

 

COMBINADA TRAIL https://drive.google.com/file/d/1OleKjT4XFnFruOSRp_HBAvA0LK-lZWPk/view?usp=sharing

 

 

Marató 43km

Sortida de Canillo direcció Santuari de Meritxell. Després d´uns kms escalfant cames entrarem a la Vall de Montaup i seguirem per endinsar-nos en l’espectacular Vall del Riu, on arribarem fins el seu refugi. Aquí començarà el tram més tècnic del dia vorejant els 2.000m i pujant per sobre dels 2.500m. Corrents pel GR passarem per punts més lents i tècnics i que recordaràs durant molt de temps: Siscaró, Cabana Sorda, Pas de les vaques. A partir d’aquí, uns últims 10km més ràpids per anar perdent desnivell progressivament fins a l’arribada a Canillo.

Trail 24km

El petit i encantador poble El Tarter serà  l’inici d’un recorregut espectacular de muntanya amb 24k +1550m.

Sortida exigent a 1700m  pujant cap a Cabana Sorda passant primer pels Estanys de les Salamandres  a  2.360m d’alçada. Amb unes vistes espectaculars iniciarem  la baixada cap a cota 1850m tot veient  una de les Valls més boniques d’Andorra, la Vall d’Incles.

Passat  l’avituallament, comencem la gran pujada forta del dia cap als Estanys del Siscaró, un tram de  4k i +700m, fins arribar al Pas de les Vaques. Baixada ràpida cap a Soldeu travessant el poble i la carretera per agafar el Camí Gall de Bosc que ens portarà en 7k amb tendència a anar perdent desnivell fins a l’arribada a Canillo.

La inscripcio a la Trail inclou trasllat en bus desde Canillo a la Sortida a primera hora del matí (El Tarter), sempre que es sol.liciti la reserva de plaça al formulari.

Publicidad