Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro Sitio Web. Si continúa navegando, usted está aceptando su uso. Puede obtener más información en nuestra Política de cookies. OK

Cursa de les Roques

  • Inicio
  • /
  • Cursa de les Roques

Carreras

Les Roques Absoluta 23km
23km

Places: 200

Inscritos: 78

Ver resultados
Les Roques Júnior 13km
13km

Places: 25

     

Ver resultados
Les Roques Juvenil 7,5km
7.5km

Places: 50

Inscritos: 2

Ver resultados
Les Roques Cadet 7,5km
7.5km

Places: 50

Inscritos: 4

Ver resultados
Les Roques Infantil 4km
4km

Places: 50

Inscritos: 1

Ver resultados

Cursa de les Roques 05/06/22

https://aecaranordblog.wordpress.com/

 

La Cursa de les Roques és un esdeveniment del trailrunning que es desenvolupa a la població d’Orta, Terra Alta. La carrera transcorre pel Parc Natural dels Ports, finalitzant al casc antic de la població. Aquest any la prova compta amb una sola modalitat: Cursa Absoluta, per majors de 18 anys.

L’any 2022 arribarem a la 10a edició, demostrant que ja som una cursa establerta a les Terres de l’Ebre i ben coneguda arreu de Catalunya, Aragó i València.

Any rere any, l’Associació Esportiva CaraNord treballa conjuntament amb un gran volum de voluntaris per oferir un esdeveniment on els participants poden gaudir d’una gran riquesa paisatgística i cultural, passant per llocs tan emblemàtics com les Roques de Benet, Mas de la Franqueta, així com el Casc Antic de la població.

La prova serà puntuable per al Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre.

Esperem la vostra inscripció i us encoratgem a participar!

 

Cursa Absoluta

L’edat de participació a la cursa absoluta serà a partir dels 21 anys complerts.

 

Cursa Júnior

Els participants d’entre 19 i 20 anys estan obligats a fer el recorregut Júnior.

Al següent enllaç de Wikiloc trobareu el recorregut i el track de la cursa:

 

Cursa Juvenil i Cadet

Els participants d’entre 15 i 18 anys estan obligats a fer el recorregut Juvenil i Cadet, essent aquests primers els de l’edat compresa entre 17 i 18 i aquests últims els d’entre 15 i 16.

 

Cursa infantil

Els participants d’entre 13 i 14 anys estan obligats a fer el recorregut infantil.

Al següent enllaç de Wikiloc trobareu el recorregut i el track de la cursa:

 

PREUS

PREU INSCRIPCIONS

 

*Els preus inclouen el transport amb autobús a la zona de sortida (Àrea recreativa de la Franqueta), bossa del corredor i tots els serveis inclosos al següent apartat

ATENCIÓ: El dinar dels acompanyants té un cost de 5€, s’ha d’encomanar el dinar escrivint un mail a cursadelesroques@gmail.com

Per qualsevol incidència amb la inscripció podeu contactar amb aecaranord@gmail.com

IMPORTANT

L’edat de participació a la cursa absoluta serà a partir dels 21 anys complerts.

Durant l’entrega de pitrals els participants hauran de presentar el DNI/NIE i els federats, la targeta federativa C o l’homòloga d’altres Comunitats Autònomes. En cas de no presentar-la es cobrarà l’assegurança temporal al participant (5€).

MATERIAL OBLIGATORI

És obligatori portar un bidó, got o similar, per tal de reduir el consum de gots als avituallaments. Contribuïm amb la conservació del medi ambient.

Segons la meteorologia, pot ser obligatori portar paravent. S’informarà a les proximitats de la cursa la necessitat o no d’aquest.

MENJAR VEGETARIÀ

En cas de voler menjar vegetarià per al dinar, hauràs de notificar-ho enviant un correu electrònic a cursadelesroques@gmail.com

Publicidad