Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro Sitio Web. Si continúa navegando, usted está aceptando su uso. Puede obtener más información en nuestra Política de cookies. OK

Hivernal de Campdevànol

  • Inicio
  • /
  • Hivernal de Campdevànol

Carreras

Hivernal 27km
27km

Places: 300

Inscritos: 180

Ver resultados
Hivernal 14km
14km

Places: 300

Inscritos: 245

Ver resultados
Caminada Popular La Hivernal de Campdevànol
12km

Places: 200

Inscritos: 105

Ver resultados

Hivernal de Campdevànol 19/02/22

https://www.hivernal.cat/

 

 

El 19 de Febrer de 2022, Campdevànol serà escenari idoni per a donar sortida a la 10ª Hivernal de Campdevànol.

L'associació Esportiva Sant Grau us convida a gaudir d’una cursa de muntanya, que recórrer la serralada de Montgrony, per sobre i per sota, amb La Covil 2001m com a punt culminant.

 

La Covil, l’església de Sant Pere D'Aüira o el Pla de la Pruners, seran testimonis de les vostres aventures, i amb una mica de sort, es vestiran de blanc per donar-nos la benvinguda.

 

Durant tot el cap de setmana, podreu gaudir d'un poble acollidor, de magnífics cims, preciosos corriols i frondosos boscos del nostre municipi i entorn.

 

La prova disposarà de tres recorreguts, La llarga de 27 Km amb un desnivell positiu de 1900 Mts positius, la curta de 14km amb un desnivell positiu de 700 Mts positius, i la caminada no competitiva, ideal per gaudir amb tranquil·litat del nostre entorn.

 

Publicidad