Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro Sitio Web. Si continúa navegando, usted está aceptando su uso. Puede obtener más información en nuestra Política de cookies. OK

Cros de Sant Joan i Elois

  • Inicio
  • /
  • Cros de Sant Joan i Elois

Carreras

Cros de Sant Joan 6 Km
6km

Places: 150

Inscritos: 81

Ver resultados

Cros de Sant Joan i Elois 24/06/22

El CROS DE SANT JOAN és una cursa mixta amb un recorregut barrejat d’asfalt i pista forestal. Té una distància total aproximada de 6 km i uns 100 metres de desnivell positiu acumulat.

La inscripció pel Cros es farà de forma telemàtica previ pagament de 5 euros mitjançant l’empresa 9H SPORTS. També s’hi podrà accedir a través de l’enllaç del portal web de l’ajuntament de Prats de Lluçanès.

Les inscripcions restaran obertes fins el dia 22 de juny de 2022 a les 23:59:59 hores. No s’acceptaran inscripcions fora d’aquest termini, ni tampoc presencials el mateix dia de la cursa. 

Els dorsals es lliuraran davant de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès el mateix dia de la cursa 24/06/2021, a partir de les 8:30 i fins les 9:50 hores

 

FES UN COP D'ULL AL REGLAMENT( Final de la Pàgina)

 

Finalització de la prova esportiva:

 

 

 A l’arribar a meta cada participant recollirà el lot / bossa del corredor/a que inclourà un petit avituallament final (beguda + fruita + detall de producte local). Aquest lot estarà allotjat dins una bossa independent per a cada participant.

 Si algú desitja dutxar-se ho podrà fer als vestidors de la piscina municipal. 

 

 

Podis i trofeus:

 

 Es farà entrega de trofeus immediatament després de completar el podi de cada categoria.

 Es possibilitarà la presència d’autoritats per a realitzar l’entrega de trofeus.

Categories:

Es lliuraran premis no acumulatius consistents en trofeu pel Primer, Segon i Tercer classificat masculí i femení de les categories següents:

 

 

 General

 Sub 18 (De 1 a 17 anys inclòs)

 Sènior (De 18 a 39 anys inclòs)

 Veterà (De 40 a 49 anys inclòs)

 Màster (De 50 anys fins a màxima edat).

També s’entregarà trofeu pel 1r corredor i corredora local. Aquest són els únics dos premis que seran acumulatius en el cas que el corredor i corredora local quedin en posicions de podi en alguna de les categories establertes. 

Publicidad