Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro Sitio Web. Si continúa navegando, usted está aceptando su uso. Puede obtener más información en nuestra Política de cookies. OK

UTBCN Ultra Trail Barcelona

  • Inicio
  • /
  • UTBCN Ultra Trail Barcelona

Carreras

Ultra Trail 82 Km
82km

Places: 299

Inscritos: 269

Ver resultados
Marathon 56 Km
56km

Places: 398

Inscritos: 315

Ver resultados
Half Marathon 20 Km
20km

Places: 398

Inscritos: 388

Ver resultados
Speed Trail 13 Km
13km

Places: 500

Inscritos: 384

Ver resultados

UTBCN Ultra Trail Barcelona 08/05/21

https://www.utbarcelona.com/

 

 

OCISPORT

Outdoor Experiences logo-FEEC-horitzontal-web.png

 

Sant Llorenç de Morunys

El cor de la Vall de Lord!

 

 

 

Ocisport pren el relleu i organitzarà  la UTBCN!

Ocipsort és un grup d’entusiastes de l’esport i ens encanta organitzar esdeveniments esportius.

El nostre fort són els esdeveniments de bici i carreres.

Organitzem grans esdeveniments i festivals per tot Espanya i Andorra, i amb projecció arreu del món.

Sempre busquem superar-nos i anar més enllà de la creativitat i la professionalitat. I això ens ha portat a organitzar: UCI MTB World Champs i Copa del món a Andorra-Vallnord, Sea Otter Europe, Sky Games i Buff Mountain Festival entre molts altres.

 

 

La Vall de Lord es troba situada al nord de la comarca del Solsonès i comprèn els municipis de Sant Llorenç de Morunys, la Coma i la Pedra i Guixers

 

 

El municipi de Sant Llorenç de Morunys, una petita extensió de només 4,2 km², es troba al peu de la serra de Port del Comte, al vessant dret del riu Cardener, envoltat en la seva major part pel terme de Guixers, excepte al nord, que limita amb la Coma i la Pedra. Comprèn també l’enclavament que inclou la mola de Lord, amb el santuari de Lord.

 

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), també anomenada Federació Catalana d’Alpinisme i Escalada, té els seus orígens el 1920, i és l’òrgan que agrupa les entitats excursionistes de Catalunya, i que treballa per oferir serveis a aquestes entitats i per extensió a tots els practicants de les disciplines esportives lligades a l’excursionisme i alpinisme i als seus aspectes culturals.

Publicidad