Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro Sitio Web. Si continúa navegando, usted está aceptando su uso. Puede obtener más información en nuestra Política de cookies. OK

Olla de Núria

Carreras

Olla
21km

Places: 750

Inscritos: 704

Ver resultados
Olla JÚNIOR
12km

Places: 100

Inscritos: 24

Ver resultados
Olleta CADET
6.5km

Places: 100

Inscritos: 33

Ver resultados
Olleta INFANTIL
5km

Places: 100

Inscritos: 23

Ver resultados
Olla JUVENIL
12km

Places: 50

Inscritos: 36

Ver resultados

Olla de Núria 13/06/21

XIVa edició Clàssica Olla

13 de juny de 2021

 
RECORREGUT CLÀSSIC TRADICIONAL:

Amb 21,5 kms de recorregut, es una cursa de muntanya on no es trepitja ni un metre d’asfalt. El 72% del seu recorregut és per sobre del 2700m. L’Olla clàssica ascendeix al Puigmal, a 2913 metres, per acabar baixant des del Pic del Segre, 2809m, tot passant pel Coll de Finestrelles, control de pas de la cursa, continuant l’ascens al pic de Finestrelles, 2827m, i seguint el coll i pic d’Eina. Després de passar pel pic d Noufonts hi ha el següent control de pas al Coll de Noufonts, 2651m. Finalment hi ha la pujada al coll de Noucreus, 2799m, i acabant pel Puig de Font Negre 2727m i el Pic de l’Àliga, 2472, fent l’arribada a l’esplanada davant del Santuari. El desnivell acumulat és de 3880m.

L’Olla clàssica és una cursa AUTOSUFICIENT amb una dificultat tècnica que la fan exigent, compta amb unes vistes i entorn immillorables. L’Olla vol ser una cursa internacional que defensa i reivindica el paper de l’esport Català i de Catalunya al món.

 

PERFIL DE LA CURSA


IIIa ReOlla

12 i 13 de juny 2021

 
Amb 25,30km i 3000m de desnivell positius en menys de 24h. T’hi atreveixes ???

La ReOlla neix d’una manera espontània i senzilla, la combinació de la cursa del dissabte de l’ OllaVertical i la del diumenge de L’Olla.
La ReOlla té la intenció de satisfer aquells corredors que volen un cap de setmana compert, intens, exigent i gaudint del que més ens omple ” la llibertat ” de còrrer per aquest indret del país! Conèixer nous racons, flora i fauna de la Vall de Núria dins del parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser.
 
Fent la inscripció a la ReOlla tindràs un descompte i t’assegures inscripció a totes dues curses!!!

PERFIL DE LA CURSA

 

VIIIa edició Olla Júnior

13 de juny de 2021

 

RECORREGUT:
Amb 12,5 kms de recorregut, que pot semblar una distància curta per als més rodats, però que els exigirà el mateix esforç que una mitja habitual, l’Olla Júnior ascendeix al Puigmal, a 2913 metres, seguint el mateix recorregut que l’Olla gran, per acabar baixant vertiginosament des del Pic del Segre, 2809m, tot passant pel Coll de Finestrelles. El desnivell acumulat és doncs molt alt per la distància recorreguda i aquest factor sumat a l’altura real a la que es desenvolupa la cursa, la fan realment exigent i un excel•lent test per a la potència i la velocitat pròpies d’aquestes edats.

L’Olla Júnior té, en conjunt, la mateixa dificultat tècnica, altura màxima i major desnivell proporcional que l’Olla clàssica, però evita de forma voluntària la repetició excessiva i el desgast de les articulacions i els teixits que a una altura de 2700, 8kms extres fan més notable en esportistes joves encara en creixement.

L’organització de l’Olla hem apostat amb força per aquesta prova tan específica, amb la voluntat i la convicció de convertir-la amb el temps en una cursa de referència internacional per a joves promeses.

Tasteu aquesta nova Olla Júnior, gaudiu-ne i convertiu-vos en pioners d’aquest nou repte. Enhorabona!

 

PERFIL DE LA CURSA

 

 

Web de l'organitzador

 

9HSPORTS únicament cronometra la cursa, no la organitza ni en gestiona les inscripcions, per qualsevol consulta dirigiu-vos a la web de l'organitzador

 

 

 

Publicidad