Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro Sitio Web. Si continúa navegando, usted está aceptando su uso. Puede obtener más información en nuestra Política de cookies. OK

ONCOTRAIL

Carreras

ONCOTRAIL 05/10/19

L'Oncotrail és una cursa per equips de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l'Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. La cursa se celebra cada any el primer cap de setmana d'octubre.

La cursa
La cursa es du terme a Baix Empordà i té recorregut circular d'uns 100 quilòmetres amb arribada i sortida a Palafrugell. Cada equip ha de recórrer aquest trajecte en un màxim de 30 hores.

Suma't al repte
Si et sumes al repte, a més de passar-ho bé, contribuiràs a recollir fons per ajudar la Fundació Oncolliga Girona en la seva tasca de millora de les  condicions de vida dels malalts de càncer (per exemple: serveis de fisioterapeutes, drenatge limfàtic, serveis psicològics, banc de perruques...) amb la supervisió del comitè tècnic de l'entitat.

També un percentatge de la quantitat recaptada es destinarà a la investigació de la malaltia dins de l' Institut Català d'Oncologia de Girona.

A més, si et sumes al repte ens ajudaràs a conscienciar la societat de la importància de la lluita diària contra el càncer.

L'organització

Aquesta cursa està impulsada per la Fundació Oncolliga Girona, Lliga catalana d'ajuda al malalt de càncer, una entitat sense ànim de lucre l'objectiu de la qual és millorar el dia a dia dels malalts oncològics i dels seus familiars a les comarques gironines. 

Si voleu saber més coses de l'Oncolliga feu clic aquí


Club Atlètic Palafrugell
El Club Atlètic Palafrugell es va fundar a finals de 1971 i set anys després, el 1978, va ser el  club pioner a l'Estat espanyol en organitzar una marató, la I Marató Catalunya. A principis del 2000 va crear un ambiciós projecte atlètic: el Girona Costa Brava-Club Atlètic Palafrugell, que pretén aglutinar els esforços de diferents nuclis atlètics de les comarques de Girona.

Si voleu saber més coses del Club Atlètic Palafrugell feu clic aquí 

Agrupació Excursionista Palafrugell
L'Agrupació Excursionista de Palafrugell es va fundar l'any 1985  amb l'objectiu que totes aquelles persones aficionades a la pràctica de l'excursionisme, l'esquí, l'escalada i l'espeleologia  tinguessin una entitat de referència i que els fes d'enllaç amb les Federacions, sobretot pel que fa a la gestió de l'assegurança i la tarja federativa. En l'actualitat, l'Agrupació compta amb uns 300 socis.

Si voleu saber més coses de l'Agrupació Excursionista Palafrugell feu clic aquí 
 
Es pot inscriure a la cursa qualsevol persona major d'edat.

Els equips estaran formats per un mínim 6 persones i màxim de 8 persones, 4 de les quals han d'estar sempre en marxa i la resta seran de l'equip de suport. Els integrants de l'equip es poden rellevar entre ells en qualsevol dels punts de control de pas.

El recorregut és d'aproximadament 100 km, amb sortida i arribada a Palafrugell. Primer de tot, passarà per la zona de la costa i després, s'enfilarà cap a les Gavarres. 

Durant els controls administratius previs a la sortida, l'organització facilitarà a cada equip dorsals numerats, un per a cada participant, mapa del recorregut i una acreditació per al vehicle d'assistència.

L'organització marcarà tot el recorregut amb cinta reflectant. A més, tindrà personal durant el recorregut per tal de garantir la seguretat dels participants, i aquests hauran de seguir les indicacions que rebin.

Per participar:

En el moment de fer la inscripció, cal abonar la quantitat de 50 euros per participant (55 en el cas de no disposar de llicència federativa). S'acceptaran inscripcions fins el 31 d'agost de 2019 o fins que s'arribi als 250 equips. 

Per poder participar en l'Oncotrail, cada equip haurà de fer un donatiu a la Fundació Oncolliga Girona per un import mínim de 1.000 euros. Les donacions es podran fer directament des de l'apartat Donacions a equips d'aquesta pàgina web. 

Us podeu descarregar les bases i l'autorització per a menors d'edat aquí: 

pdfReglament_Oncotrail_2019.pdf   -  pdfOncotrail_Autorització_menors_dedat_2019.pdf 


NOVETAT IMPORTANT: Cal inscriure com a mínim 6 corredors al mateix temps perquè l'organització adjudiqui un dorsal a l'equip. El primer inscrit constarà com a líder. Si l'equip està format per més de 6 corredors, la resta d'integrants (fins a un màxim de 8) es podran inscriure fins al 31 d'agost. 


RECORREGUT - 98,23 km +3.353 mts

MAPA RECORREGUT 2019

TRACKS ONCOTRAIL 2019TRAMS I PUNTS D'AVITUALLAMENT 2019
En aquests punts, l'organització us facilitarà avituallament, és a dir, beure i alguna cosa per recuperar forces.

ORIGEN DESTÍ PARCIALS ACUMULATS TIPUS AVITUALLAMENT SERVEIS A L'ARRIBADA
Palafrugell Platja de Castell 9,24  9,24  Líquid  
Platja de Castell Llafranc  7,46  16,70 Líquid i pica pica  
Llafranc  Puig Son Ric 11,50  28,20 Líquid i pica pica  
Puig Son Ric Platja del Racó 9,43  37,63 Líquid i pica pica  
Platja del Racó Pals 10,35  47,98 Líquid i sòlid  Fisioteràpia i podologia
Pals Cau dels Pins  9,63 57,61 Líquid i Pica pica  
Cau dels Pins  Fitor 10,81 68,42 Líquid i Pica pica  Fisioteràpia
Fitor Poliesportiu Calonge 9,29  77,70 Líquid i sòlid  
Poliesportiu Calonge Vall llobrega  12,85 90,55 Líquid i Pica pica  
Vall-llobrega Palafrugell 7,67  98,23 Líquid i botifarra FisioteràpiaALTRES DOCUMENTS ÚTILS DISPONIBLES PRÒXIMAMENT: 

Tracks del descorregut (enllaços Wikiloc)

Anàlisi dels trams  (PDF descarregable)

Temps de pas (PDF descarregable) 

Tipus d'avituallament (PDF descarregable)

Publicidad