Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro Sitio Web. Si continúa navegando, usted está aceptando su uso. Puede obtener más información en nuestra Política de cookies. OK

Olla de Núria

Carreras

Olleta PREBENJAMÍ
Olleta BENJAMÍ
Olleta ALEVÍ
Olleta INFANTIL

Olla de Núria 09/06/19

Altres Classificacions:

Classificació REOLLA

 

Transmissió de TV3 de cursa: enllaç

 

 

XIIIa edició Clàssica Olla

RECORREGUT CLÀSSIC TRADICIONAL:

Amb 21,5 kms de recorregut, es una cursa de muntanya on no es trepitja ni un metre d’asfalt. El 72% del seu recorregut és per sobre del 2700m. L’Olla clàssica ascendeix al Puigmal, a 2913 metres, per acabar baixant des del Pic del Segre, 2809m, tot passant pel Coll de Finestrelles, control de pas de la cursa, continuant l’ascens al pic de Finestrelles, 2827m, i seguint el coll i pic d’Eina. Després de passar pel pic d Noufonts hi ha el següent control de pas al Coll de Noufonts, 2651m. Finalment hi ha la pujada al coll de Noucreus, 2799m, i acabant pel Puig de Font Negre 2727m i el Pic de l’Àliga, 2472, fent l’arribada a l’esplanada davant del Santuari. El desnivell acumulat és de 3880m.

L’Olla clàssica és una cursa AUTOSUFICIENT amb una dificultat tècnica que la fan exigent, compta amb unes vistes i entorn immillorables.  L’Olla vol ser una cursa internacional que defensa i reivindica el paper de l’esport Català i de Catalunya al món.

Més informació de la cursa: Web Organització

 

 

PERFIL DE LA CURSA

 

RECORREGUT

Distància de 21’5km.

Desnivell:

Positiu 1940 m i negatiu de 1940 m, per tant acumulat de 3880 m.Cota mínima 1967m. Màxima 2913m. Amb un 72% del recorregut per sobre els 2700m.

 

 

HORARI TANCAMENT CONTROLS

 

C1: Pic Puigmal tancament 10:35h (obligat).

C2: Coll de Finestrelles tancament 11:20h (obligat).

C3: Coll de Nou fonts tancament 12 :20h (obligat).

C4: Pic Font Negre

Arribada: Esplanada de Núria tancament a les 14:00h.
 
 

INSCRIPCIONS XIII OLLA DE NÚRIA (8 i 9 de Juny 2019)

L’organització de l’Olla de Núria posa a disposició de tots els interessats 560 places de l’Olla. L’organització es reserva 50 places per a socis de la Unió i 90 places pels compromisos que comporta organitzar la cursa. Aquestes places es veuran minorades pels inscrits a la combinada “ REOLLA: Vertical + Olla”

La cursa de l’any passat es va haver de tancar al Coll de Finestrelles per el mal temps i per això des de la organització volem facilitar el accés directe a la inscripció a tots els corredors que hi varen participar, per això els dies 4 i 5 de març obrirem les inscripcions exclusivament per aquests. Tindreu els dos dies per fer la vostra inscripció.

Les inscripcions per a tothom s’obriran el 6 de març a les 20h. i es tancaran el 15 de març a les 24h., o en el moment d’exhaurir-se les places. En aquest moment obrirem una llista d’espera, per cobrir possibles baixes. Les vacants seran cobertes per persones inscrites a la llista d’espera fins el dia 31 de Maig.

Les inscripcions es tancaran definitivament el 31 de Maig.

El que vulgui fer l’anul•lació d’inscripció tindrà dos terminis:
– Fins el dia 15 de Abril es tornarà el 75% de l’import de la inscripció per baixa. Les baixes de la combinada seran sempre per les dues curses.
– Des del 16 al 30 d’Abril es tornarà el 50% de l’import de la inscripció per baixa . Les baixes de la combinada seran sempre per les dues curses. Després d’aquesta data no es faran baixes ni retorns d’imports.

Les inscripcions són personals i intransferibles.

No hi haurà inscripcions noves el dia de la cursa.

 

PREUS INSCRIPCIONS :

Socis de l’Unió Excursionista de Vic i federats 30€
Socis de l’Unió Excursionista de Vic i no federats 40€
No socis de l’Unió Excursionista de Vic i federats 35€
No socis de l’Unió Excursionista de Vic i no federats 45€
 

 

Està inscrit a la cursa et permet:

– Un bitllet de cremallera d’anada i tornada des de Queralbs.
– Tenir la bossa de corredors que prepara l’organització amb el dorsal i xip per córrer la cursa.
– Samarreta de la cursa.
– Descompte del 50% en el tiquet del cremallera. Cada corredor tindrà 4 tiquets a preu especial. La setmana abans de la cursa rebreu un mail amb la butlleta que haureu d’imprimir i omplir per a cada acompanyant. Aquesta butlleta és imprescindible per comprar el bitllet a preu reduït i només a l’estació de Queralbs.
– Accés als premis que proposa l’organització per la cursa inscrita.
– Avituallament i dinar per cadascun dels participants.
– Servei de dutxes, guarda-roba, massatge.
– Oferta en l’allotjament Hotel de Núria pels corredors inscrits.

 

Publicidad