Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro Sitio Web. Si continúa navegando, usted está aceptando su uso. Puede obtener más información en nuestra Política de cookies. OK

Carreras

Territori d'Isards Run by Millet (Popular)
12km

Places: 200

Inscritos: 58

Ver resultados
Territori d'Isards Run by Millet (32 Kms)
32km

Places: 100

Inscritos: 67

Ver resultados

23/06/14

0-Data: Per què un dilluns?

El proper dilluns 23 de juny es celebrarà  a Camprodon la 2ª Territori d’Isards Run, aprofitant l’avinentesa  que és la Festa Major del poble i s’escau a la vigília de Sant Joan.   

 

1- Presentació: Més que una cursa

La cursa, impulsada des de l’Equip de Competició d’Esquí de Muntanya de l’Ski Club Camprodon (pentacampió d’esquí de muntanya per clubs i amb esportistes que nodreixen bona part de la selecció catalana i espanyola d’Esquí i Curses de Muntanya), vol donar a conèixer el meravellós entorn camprodoní on s’han format i entrenen a diari molts d’aquests corredors.

D’altra banda, el dia estarà animat per GRALLERS i CASTELLERS, els quals estaran tot el matí a l’emblemàtic Pont Romà de Camprodon realitzant una jornada castellera per a tots els participants, acompanyants i públic en general.

 

2- El recorregut: Roda el món i torna a Camprodon

Enguany s’oferiran dos recorreguts circulars, un de 32km i 2200D+ en què es coronarà el Costabona (2465m),  i un altre de 12km i 700D+ plens de corriols i baixades tècniques que transcorrerà per paratges propers a la vila de Camprodon.

 

Mapa i perfil de la cursa llarga:

 

 

 

 Mapa i perfil de la cursa curta:

 

 

 

 

3- El preu: Cursa low-cost, quan la qualitat no és cara.

-          Cursa de 12 Km: 12€ federats i no federats

-          Cursa de 32km: 18€ federats i 21€ no federats

 

4- Els premis: En metàl·lic?

Premis pels tres primers classificats femenins i masculins de cada categoriai PREMIS EN METÀL·LIC PELS TRES PRIMERS CLASSIFICATS DE LA GENERAL DELA CURSA DE 32KM!

-          Bossa del corredor amb productes de Km0 de la Vall de Camprodon i dos complements esportius tècnics com a regal que anirem desvetllant a mesura que s’apropi la cursa!

-          Sorteig de material a l’acabar la cursa.

-          Fotos i vídeos de fotògrafs professionals.

-          Múltiples avituallaments

-          ...I MOLT MÉS!

 

5- Links organitzador

 

Link pàgina facebook:

https://www.facebook.com/pages/1%C2%AA-Territori-dIsards-Run/692928844067708?fref=ts

 

Link twitter:

https://twitter.com/Territoridisard 

Publicidad