Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro Sitio Web. Si continúa navegando, usted está aceptando su uso. Puede obtener más información en nuestra Política de cookies. OK

Trail Vall de Ribes Dissabte

  • Inicio
  • /
  • Trail Vall de Ribes Dissabte

Carreras

Vall de Ribes MARATO XS
Vall de Ribes 23XS

Trail Vall de Ribes Dissabte 21/04/18

MARATÓ XS
43km / 3100m+
Dissabte 08:00 h

La MaratóXS, amb els 43km i 3100+ posa a prova les cames, i el cap, dels més valents! Aprofitant part del recorregut de la clàssica 27XS, de qui conserva l’exigent inici i els temibles 6km finals, el circuit s’endinsa al cor de la Serra Cavallera per portar-nos per fagedes i torrents amb espectaculars salts d’aigua fins el poble d’Ogassa, i retornar a Ribes de Freser carenant els prats alpins, desprès de pujar als seus 3 cims més emblemàtics, Sant Amand (1851m), Puisestela (2013m) i Taga (2040m), tot trescant per zones ràpides i altres de més tècniques. Una veritable prova de foc que portarà la nostra resistència física fins al límit!

La MaratóXS és la primera etapa de la GranXS

PERFIL MARATOXS

MAPA MARATOXS

 

23 XS
23 km / 1800m+
Dissabte 08:30 h

La 23XS és una cursa que enganya. La seva distància la fa semblar assequible, els seus paisatges són de somni, profundes fagedes on  difícilment entra la llum del Sol, altius cims que ens permetran gaudir de la immensitat de les muntanyes. Però el seu desnivell, i sobretot el seu dur inici i l’exigent ascensió al Taga per la via directa, la converteixen en una prova que segur deixarà una marcada petjada en el corredor.

La 23XS és la primera etapa de la HalfXS

PERFIL 23XS

Publicidad