Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro Sitio Web. Si continúa navegando, usted está aceptando su uso. Puede obtener más información en nuestra Política de cookies. OK

Trail Vall de Ribes Diumenge

  • Inicio
  • /
  • Trail Vall de Ribes Diumenge

Carreras

Vall de Ribes 10XS
Vall de Ribes 25XS
Vall de Ribes 34XS

Trail Vall de Ribes Diumenge 22/04/18

34XS
34km / 2700m+
Diumenge 08:00 h

La 34XS és exigent per tots els costats. Un recorregut sense grans pujades, cap d’elles supera els 600+ seguits, però que precissament per aquest motiu es converteix en un trenca cames que acaba sent un infern per molts, amb una darrera baixada de 1000m negatius pel Bosc d’Estremera que ens deixarà de nou als carrers de Ribes de Freser.

Senders que cubreixen el 90% del recorregut, boscos de pi negre, torrents d’aigua fresca i típics pobles del Pirineu veuran el pas de tots els corredors.

La 34XS és la segona etapa de la GranXS


25 XS
25 km / 1500m+
Diumenge 08:30 h

La 25XS és una prova traïdora que remunta el Riu Freser i retorna per la vessant contraria; els primers km en pujada ja ens possen a lloc, on guanyem 600+ en poca distància fins arribar al Refugi Pla d’Erola i ens mostren el que serà tot el recorregut. La baixada des d’aquest punt és salvatge i encantadora alhora, mostrant tot l’atractiu de les cotes baixes de la Vall de Ribes. Creuarem els nuclis de El Serrat, Queralbs i Batet, enllaçant-los gairebé sempre per senders, per retornar a Ribes per una traïdora trialera que posarà a provar les nostres cames fins el darrer metre.

La 25XS és la segona etapa de la HalfXS

PERFIL 25XS

MAPA 25XS

 

10 XS
10 km / 450m+
Diumenge 09:30 h.

 

La 10XS es una cursa curta, ràpida i explosiva. Gairebé sempre per sender, és una prova pensada per què tothom pugui gaudir d’ella. Des dels corredors més ràpids que la volen córrer amb el pedal a fons, a qui vol descubrir fantàstics racons de la Vall de Ribes a un ritme més pausat.

La 10XS és la cursa perfecta per gaudir caminant o corrent de la Vall de Ribes.

PERFIL 10XS

MAPA 10XS

Cursa competitiva 365x24

Vine a competir-la quan vulguis

LOGO OTR

Publicidad