Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro Sitio Web. Si continúa navegando, usted está aceptando su uso. Puede obtener más información en nuestra Política de cookies. OK

La Hivernal

Carreras

Hivernal 27km
32km

Places: 199

Inscritos: 176

Ver resultados
La Hivernal de Campdevànol 21km
21km

Places: 300

Inscritos: 216

Ver resultados
Hivernal 14km
13km

Places: 199

Inscritos: 147

Ver resultados

La Hivernal 18/02/18

El 17 i 18 de Febrer de 2018, Campdevànol serà escenari idoni per a donar sortida a la 7ª Hivernal de Campdevànol.

L'associació Esportiva Sant Grau i el G.E.C us conviden a desfrutar d’unes curses de muntanya, que recorren tota la serralada de Montgrony, per sobre i per sota, passant per 3 cims de 2000 Mts d’alçada.

 

La Covil, Costa Pubilla, el Roc dels Llamps, Montgrony, L’Església de sant Pere D'Aüira, el Plà de la Tomba, seran testimonis de les nostres aventures, i molt provablement es vestiran de blanc per donar-nos la benvinguda.

 

Durant tot el cap de setmana, podreu gaudir d'un poble acollidor, de magnífics cims, preciosos corriols i frondosos boscos del nostre municipi i entorn.

 

La prova disposarà de tres recorreguts, La Cursa 38 Km amb un desnivell positiu de 2700 Mts, La Mitja amb un desnivell positiu de 1050 Mts , La Popular de 12 Kmanteriorment nocturna, i enguany de dia diumenge al matí, amb un desnivell positiu de 550 Mts. També per tercer any una caminada Popular ( no competitiva) perquè tothom pugui gaudir de l'entorn del nostre poble.

 

TOTA LA INFO I MOLT MÉS A:   WWW.HIVERNAL.CAT

Publicidad