Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro Sitio Web. Si continúa navegando, usted está aceptando su uso. Puede obtener más información en nuestra Política de cookies. OK

La Sitja del Llop

Carreras

La Sitja del Llop
6km

Places: 150

Inscritos: 124

Ver resultados

La Sitja del Llop 11/11/17

La Sitja del Llop és una cursa vertical que es desenvolupa en el Parc Natural del Montseny, espai protegit i reserva de la Biosfera de la UNESCO.

Pren el seu nom d'una gran pedra megalítica amb gravats que daten del neolític, que es va recuperar d'una paret d'una antiga cabana de pastor situada al Pla de la Calma i que ara es troba al poble del Montseny.

La cursa surt de la plaça major del poble del Montseny (520 m sobre el nivell del mar) i en poc més 6 kilometres guanya el sostre del parc, l'emblemàtic Turó de l'Home que es troba a 1.705 m d'altitud. En total 1.185 m + per pistes i corriols.

És una cursa molt ràpida, ja que no hi ha grans rampes, sempre pendents molt constants i corribles, fins a meitat de cursa on el corriol es comença a enfilar fins assolir la meta al vèrtex geodèsic del pic més alt del Parc. Ni un sol tram pla, ni una sola baixada...vols provar-te?

 

Preu Sitja del Llop: 21€ federats +5€ (assegurança de dia)

 

Devolucions fins el 20 d'octubre del 80% del total de l'import.

Canvi de preu 11 d'octubre +5€ MdM +4€ Sitja.


Perfil Sitja del Llop 2016

 

Publicidad