Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro Sitio Web. Si continúa navegando, usted está aceptando su uso. Puede obtener más información en nuestra Política de cookies. OK

Carreras

Canicross 9 Pins
8km

Places: 100

Inscritos: 100

Ver resultados

12/02/17

El 3er. CANICROSS 9 PINS TIANA se celebrarà el diumenge dia 12 de febrer a les 10:00 del matí. El punt de sortida i d’arribada serà al Camí Dalt d’Alella de Tiana (davant del restaurant Mas Blanc)

El recorregut transcorre íntegrament per camins i pistes de Tiana. Té una distància de 8,1km i un desnivell positiu de 290 metres. 

Formarem part de la COPA CANICROSS MARESME, juntament amb les curses d’Argentona, Alella, Mataró i Sant Pol de Mar.

Tindrem una passejada solidaria, amb un recorregut de 3km per a tota la família.

Horaris:

8:30-9:45 Recollida de dorsals i control veterinari

9:45-9:55 Reunió informativa

9:55 Obertura zona control de sortida

10:00 Sortida canicross

10:10 Sortida passejada

11:30 Temps límit de finalització

11:40 Lliurament de premis

12:00 Tallers i exhibicions

12:30 Sorteig

13:00 Fi de festa

Inscripcions i dorsals:

Les inscripcions es realitzaran per internet i les gestionarà 9HSPORTS. Tindran un preu de 16€ pels no federats i de 12€ pels federats (FCEH). Les inscripcions es tancaran dos dies abans de la cursa o quan s’esgotin els 100 dorsals. Tots els diners recaptats amb les inscripcions aniran destinats a les protectores d’animals de Tiana i Montgat ABAM-APROPA’T. La recollida dels dorsals serà el mateix dia de la cursa a partir de les 8:30 i fins a les 9:45. Serà obligatori presentar un document acreditatiu per recollir el dorsal, en cas contari no es lliurarà. Els federats hauran de presentar la fitxa federativa obligatòriament. El dorsal haurà d’anar a la part davantera i ben visible durant el transcurs de la cursa. La inscripció dona dret a dorsal, assegurança durant la cursa, avituallaments, samarreta de l’esdeveniment, número pel sorteig i butifarrada al final de la cursa. No es retornarà l’import de cap inscripció.

Categories i edats:

Hi haurà 3 categories:

-Sènior: de 16 a 39 anys.

-Màster 1: de 40 a 49 anys.

-Màster 2: de 50 anys en endevant.

Hi haurà un premi especial al primer tianenc i la primera tianenca i també al corredor i la corredora més joves en completar el recorregut.

Cada categoria queda dividida en masculí i femení. Hi haurà premis pels 3 primers de cada categoria

Els menors de 16 anys no podran participar a la cursa. Els menors de 18 anys hauran de portar una autorització del pares o tutors legals, que hauran de presentar al recollir el dorsal.

MES INFO A http://canicross9pins.tianat.cat/

Publicidad