Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro Sitio Web. Si continúa navegando, usted está aceptando su uso. Puede obtener más información en nuestra Política de cookies. OK

La Hivernal - Caminada Popular

  • Inicio
  • /
  • La Hivernal - Caminada Popular

Carreras

Caminada 9-12 km.
12km

Places: 200

Inscritos: 25

Ver resultados

La Hivernal - Caminada Popular 18/02/17

NO ES COBRARÀ PER L'INSCRIPCIÓ A LA CAMINADA, NOMÈS ES DEMANA APORTAR ALIMENTS DE PRIMERA NECESSITAT PEL BANC D'ALIMENTS DE CAMPDEVÀNOL " El Cistell " A L'HORA DE RECOLLIR EL DORSAL

 

 

El 18 i19 de febrer de 2017, Campdevànol serà l’escenari idoni per a donar sortida a la 6ª Hivernal de Campdevànol.

En aquesta 6ª edició per tal de donar cabuda a tothom, i arrodonir un cap de setmana de festa i esport, hem introduït una caminada popular, aquesta prova és oberta a tothom que vulgui participar-hi i que tingui les facultats suficients per caminar per camins de muntanya.

No es cobrarà inscripció, la caminada es gratuïta a tothom que estigui federat, sinó ho està haurà d’abonar 3€ exclusivament en concepte d’assegurança del caminador.

 

Aquesta caminada té el mateix recorregut que la cursa noctura de 12km i 550 mts de desnivell positiu. No obtant per això, i fi efecte de fer-la apte per a tothom, en funció d'edat, estat físic etc, en un punt del recorregut es pot retallar, i pujar directament a Sant Pere D'aüira sense passar pel plà de la Tomba, fent això queda un recorregut de 9Km i 460mts de desnivell positiu.

Disposarà de 1 avituallaments líquid i sòlid al km 6,9

A l´arribada hi haurà avituallament complert de líquid i sòlid.

 

 

Descarrega't elTRACKde Wikiloc

 

 

 
 
LA CAMINADA DE 9 KM NO PASSA PEL PLÀ DE LA TOMBA I VA DIRECTE A SANT PERE D'AUÏRA.

Publicidad