Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

Crono Catllar

Curses

Vertical 2km
2km

Places: 100

Inscrits: 26

Veure resultats

Crono Catllar 08/05/22

CRONOESCALADA CIM DEL CATLLAR

CURSA VERTICAL A RIPOLL 8 MAIG DE 2022

2 KM 330 + CRONOESCALADA CIM DEL CATLLAR CURSA VERTICAL A RIPOLL 8 DE MAIG DE 2022 http://www.9hsports.cat

SORTIDA: 10:00H DEL MATÍ.

SORTIDES CADA 30s

LLOC DE SORTIDA: Final del C / Ramón y Cajal (Mirador de Ripoll)

 

 AUTORITZACIÓ DE MENORS DE 18 ANYS

 

http://cronocatllar.wixsite.com/cronocatllar

 

Som 3 alumnes del CEES (Centre d'Estudis El Seminari) de Vic que estem estudiant l'últim curs de tècnic superior d'animació socioesportiva. El què ens uneix és que també hem fet junts el grau mig CAFEMN (conducció d'activitats físico esportives en el medi natural) al mateix centre.

Qui som? en Pol (18 anys i de Gombrèn) desde fa 5 anys que li apassiona fer curses de muntanya , en Gerard (20 anys i de Ripoll) fa temps que fa senderisme i aquests darrers anys també curses de muntanya i en Martí (18 anys i de Vic) és un gran aficionat al pàdel.

 

Com a projecte del grau superior hem d'organitzar un esdeveniment esportiu i portar-lo a terme. Hem pres la decissió de fer una cronoescalada a Ripoll, concretament al cim del Catllar.

El nostre objectiu és que tots els i les participants puguin fer esport, disfrutar i conèixer aquest entorn natural de Ripoll que a nosaltres tant ens agrada.

 

 
 

Publicitat