Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

SANT GRAU TRAIL

  • Inici
  • /
  • SANT GRAU TRAIL

Curses

SGT Trail 22 Km
22km

Places: 199

Inscrits: 55

Veure resultats
SGT Express 14 Km
14km

Places: 199

Inscrits: 100

Veure resultats

SANT GRAU TRAIL 05/06/22

https://santgrautrail.wixsite.com/santgrautrail

 

La Marxa Popular de Sant Gregori i la Sant Grau Trail s'uneixen en una mateixa jornada

 

L'Ajuntament de Sant Gregori i El Club Ciclista Sant Gregori - El Llémena, organitzadors dels dos esdeveniments sumen esforços per impulsar una nova jornada pels amants de les curses de muntanya i les caminades.

 

Les dues proves seran el diumenge 5 de juny amb diversos circuits, un de 10 km per qui vulgui fer la Marxa Popular i dos de 14 km. 510+ o 22 km. 900+ pels amants del trail dins la Sant Grau Trail. La sortida i arribada serà a la zona de la Pineda, els recorreguts seran per l'entorn natural del municipi de Sant Gregori i tindran com a protagonista la serra de Sant Grau. Tots els i les participants tindran dret als avituallaments i un esmorzar a meta.

Territori d'esport

Sant Gregori municipi de la Vall de Llémena gaudeix d'un entorn natural i paisatge privilegiat per acollir proves esportives al llarg de l'any així com també disposa d'equipaments esportius i logística per acollir-los i garantir la millor experiència als participants. 

En quan a les curses a peu al llarg de l'any a Sant Gregori, organitzades per diverses entitats, sumen més de 1.600 esportistes entre totes i es posiciona el municipi com un referent a nivell esportiu. 

 

5-6-2022

 

6:30h Obertura inscripcions i recollida de dorsals.

7:50h Tancament inscripcions.

7:00 a 8:00h Sortida lliure XXXII Marxa Popular Sant Gregori.

8:00h SORTIDA SGT EXPRESS 14km

          SORTIDA SGT TRAIL     22km

La cursa tindrà lloc el dia 5-6-2022 en la localitat de Sant Gregori (Girona). Constarà de tres circuits: Express 14km (510+), TRAIL 22km (900+) i una marxa popular de 10 km aprox. (300+) apta per tot tipus de caminadors.

   Les places estaran limitades a 400 corredors i caminadors en el total de les tres curses, encara que l'organitzacó podrà ampliar en el cas de creure-ho oportú.

   La sortida i arribada estarà ubicada a l'espai de la pineda de Sant Gregori, al costat de la piscina i camp de futbol.

   El circuit estarà degudament marcat i constarà de 2 avituallaments a la Express 14km, 1 a la marxa popular i 3 a la TRAIL 22km. A l'arribada disposareu de menjar i beure. Encara que els avituallaments seran complerts de menjar, aigua, isotònics, etc, ja que parlem de dates molt caloroses, es recomana portar algun bidó o similar amb líquids (mireu detall distancies entre avituallaments en l'apartat recorreguts).

   Els menors d'edat hauran de portar firmada l'autorització del seu pare/mare o tutor.

 

        Per més informació llegiu el reglament escrit més avall.

 

 

Publicitat