Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

Hivernal de Campdevànol

  • Inici
  • /
  • Hivernal de Campdevànol

Curses

Hivernal 27km
27km

Places: 300

Inscrits: 180

Veure resultats
Hivernal 14km
14km

Places: 300

Inscrits: 245

Veure resultats
Caminada Popular La Hivernal de Campdevànol
12km

Places: 200

Inscrits: 105

Veure resultats

Hivernal de Campdevànol 19/02/22

https://www.hivernal.cat/

 

 

El 19 de Febrer de 2022, Campdevànol serà escenari idoni per a donar sortida a la 10ª Hivernal de Campdevànol.

L'associació Esportiva Sant Grau us convida a gaudir d’una cursa de muntanya, que recórrer la serralada de Montgrony, per sobre i per sota, amb La Covil 2001m com a punt culminant.

 

La Covil, l’església de Sant Pere D'Aüira o el Pla de la Pruners, seran testimonis de les vostres aventures, i amb una mica de sort, es vestiran de blanc per donar-nos la benvinguda.

 

Durant tot el cap de setmana, podreu gaudir d'un poble acollidor, de magnífics cims, preciosos corriols i frondosos boscos del nostre municipi i entorn.

 

La prova disposarà de tres recorreguts, La llarga de 27 Km amb un desnivell positiu de 1900 Mts positius, la curta de 14km amb un desnivell positiu de 700 Mts positius, i la caminada no competitiva, ideal per gaudir amb tranquil·litat del nostre entorn.

 

Publicitat