Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

ONCODINES Trail

  • Inici
  • /
  • ONCODINES Trail

Curses

ONCODINES L
80km

Places: 200

Inscrits: 72

Veure resultats
ONCODINES S
60km

Places: 500

Inscrits: 443

Veure resultats
Oncodines CONDUCTOR EQUIPS
km

Places: 100

Inscrits: 26

Veure resultats

ONCODINES Trail 02/04/22

Què és l’OnCodines Trail

 L’OnCodines Trail és un repte esportiu solidari corrent o caminant per muntanya i per equips amb sortida i arribada a Sant Feliu de Codines.

La segona edició es farà el 2 d’abril de 2022 i recorrerà diversos indrets del Vallès Oriental i el Moianès. Els participants hauran de recórrer una vuitantena de quilòmetres corrent o bé una seixantena caminant. Es tracta d’un traçat que en bona part és de muntanya i pistes forestals, tit i que també passarà per nuclis urbans. Els equips han d’estar formats per entre 3 i 6 persones (sempre hi ha d’haver 3 persones de l’equip en el recorregut). 

 Cada conjunt que hi participi té un doble objectiu: completar la cursa i recaptar un mínim de 600 euros que es destinaran íntegrament a La Fundació OncoVallès , La Barcelona Brain Health Initiative i La Fundació oncològica infantil Enriqueta Villavecchia. En aquest sentit, la participació a la cursa requerirà la donació de cada equip, a banda de la inscripció de cada un dels participants per a despeses d’organització.

EN LA INSCRIPCIÓ DE CONDUCTORS, EN EL CAMP CLUB, HEU DE POSAR EL NOM DE L'EQUIP PEL QUE FEU DE CONDUCTOR. 

Publicitat