Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

Curses

Hivernal de Campdevànol (Nocturna)
9km

Places: 300

Inscrits: 70

Veure resultats

Patrocina:

14/02/15

El 14 i 15 de febrer de 2015, Campdevànol serà l’escenari idoni per a donar sortida a la 4ªHivernal dels Pirineus Catalans.

El G.E.C i A.E.Sant Grau us conviden a disfrutar d’una cursa de muntanya, que recorre tota la serralada de Montgrony, per sobre i per sota, passant per 4 cims de 2000 Mts d’alçada.

La Covil, Costa Pubilla, l'Emperadora i el Pedrapicada, seran testimonis de les nostres aventures, i molt probablement es vestiran de blanc per donar-nos la benvinguda.

Les sortides seran a partir de les 8 del matí, i fins arribar a l’alta muntanya podreu gaudir de magnífics corriols i frondosos boscos del nostre municipi i entorn.

La prova disposarà de tres recorreguts, La Marató, amb un circuït de 42 Km amb un desnivell acumulat de 6000 Mts, La Mitja amb un desnivell de 2100 Mts també acumulats, i La Popular de 9 Km amb un desnivell acumulat de 900 Mts.

Les tres subcurses seràn puntuables pel Campionat del Ripollès de curses de Muntanya.

 

CURSA DE 9 KMS - NOCTURNA

 

Dissabte 14 

ENTRADA ZONA DE SORTIDA : 17:45h ( control de material obligatori)

BRIEFING PRE-SORTIDA: 17:55h.

SORTIDA CURSA 12km : 18.00h.

 


La cursa de 9km. té un recorregut circular i acumula un desnivell de 900mt.El punt més baix és de 730 mt i el més alt de 1094 mt.Comparteix els primers i últims kms. amb les altres dues curses, tot passant per llocs emblemàtics com el Plà de la Tomba, St. Pere d´Aüira i Coll de la Batalla, per retornar cap a Campdevànol.Disposarà de 2 avituallaments: el primer un punt de líquid al km. 5, i un altre de líquid i sòlid al km. 5,7. A l'acabar a l´arribada hi haurà entrepà de botifarra i avituallament complert de líquid i sòlid.
 
Descarrega't el TRACK de Wikiloc
 
PERFIL DE LA CURSA I AVITUALLAMENTS:
 
 

 

 

Publicitat