Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

Vall del Congost

  • Inici
  • /
  • Vall del Congost

Curses

Vall del Congost (Marató)
43km

Places: 400

Inscrits: 187

Inscriure's Veure inscrits
Vall del Congost (Mitja Marató)
23km

Places: 400

Inscrits: 258

Inscriure's Veure inscrits

Vall del Congost 05/09/21

Hola a tots!

Ens trobem tots en una situació molt difícil, el COVID-19 està afectant a tothom a escala mundial i qui més qui menys n'està patint les conseqüències. Molts actes esportius (incloent-hi curses de muntanya) que tenien lloc entre els mesos de març i maig ja s'han cancel·lat o ajornat a uns mesos més tard. Des de l'organització de la Vall del Congost hem contemplat que el més adequat era postposar la VDC Extreme Trail al 05.09.2021, per així no perjudicar altres curses que sempre s'han fet a l'estiu i tardor, ja que amb tot el que està passant hi haurà una aglomeració important d'actes esportius en els mesos posteriors al fi del confinament.

Com comprendreu, a dues setmanes de la cursa (quan vam haver de suspendre la data inicial), ja teniem gran part del material apunt per la cursa. És per això que:

- TOTS els inscrits fins al moment passaran a estar inscrits a la cursa del 2021

- Aquells que per qualsevol motiu no puguin assistir a la nova data, se'ls retornarà un 50% de la inscripció. Podran reclamar aquest import des d'avui i durant els pròxims mesos. Aquesta devolució es farà a la mateixa targeta de crèdit que vau fer servir per fer el pagament. La podeu sol·licitar al email de l'empresa d'inscripcions 9hsports: albert.tubau@9hsports.cat

Sabem que aquesta decisió no és la ideal pels que no pugueu assistir-hi, però tampoc ho és per nosaltres. Teníem moltes ganes de tornar a celebrar-la amb tots vosaltres després d'un any d'aturada, però de ben segur que l'any vinent ho farem amb més força que mai!

Esperem la vostra comprensió i ens veiem el 2021. Salut i muntanya!

 

Web de l'organització 

 


[ES]

¡Hola a todos!

Nos encontramos todos en una situación muy difícil, el COVID-19 está afectando a todo el mundo a nivel mundial y quien más quien menos está sufriendo las consecuencias. Muchos actos deportivos (incluyendo carreras de montaña) que tenían lugar entre los meses de marzo y mayo ya se han cancelado o aplazado unos meses más adelante. Desde la organización del Vall del Congost hemos contemplado que lo más adecuado era posponer la VDC Extreme Trail al 05.09.2021, para no perjudicar otras carreras que siempre se han hecho en verano y otoño, puesto que con todo lo que está pasando habrá una aglomeración importante de actos deportivos en los meses posteriores al fin del confinamiento.

Cómo comprenderéis, a dos semanas de la carrera (cuando tuvimos que suspender la fecha inicial), ya teníamos gran parte del material apunto para la carrera. Es por eso que:

- TODOS los inscritos hasta el momento pasarán a estar inscritos a la carrera del 2021

- Aquellos que por cualquier motivo no puedan asistir a la nueva fecha, se los devolverá un 50% de la inscripción. Podrán reclamar este importe desde hoy y durante los próximos meses. Esta devolución se hará a la misma tarjeta de crédito que usastéis para hacer el pago. La podéis solicitar al email de la empresa de inscripciones 9hsports: albert.tubau@9hsports.cat

Sabemos que esta decisión no es la ideal para los que no podáis asistir, pero tampoco lo es para nosotros. Teníamos muchas ganas de volver a celebrarla con todos vosotros después de un año de parada, pero estamos seguros de que el año que viene lo haremos con más fuerza que nunca!

Esperamos vuestra comprensión y nos vemos en el 2021. ¡Salud y montaña!

 

Web de la organitzación 

Publicitat