Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

Cursa de les Roques

  • Inici
  • /
  • Cursa de les Roques

Curses

Cursa de les Roques 27/10/19

Introducció

 

La Cursa de les Roques és un esdeveniment del trailrunning que es desenvolupa a la població d’Orta, Terra Alta. La carrera transcorre pel Parc Natural dels Ports, finalitzant al casc antic de la població. Aquest any la prova conta amb una modalitat: Cursa Absoluta, per majors de 18 anys.

En el 2019 arribem a la 10a edició, demostrant que ja som una cursa establerta a les Terres de l’Ebre i ben coneguda arreu de Catalunya, Aragó i València.

Any rere any, l’Associació Esportiva CaraNord treballa conjuntament amb un gran volum de voluntaris per oferir un esdeveniment on els participants poden gaudir d’una gran riquesa paisatgística i cultural, passant per llocs tan emblemàtics com les Roques de Benet, Mas de la Franqueta, així com el Casc Antic de la població.

 

Horaris i Dates

 

ATENCIÓ: L’organització es farà càrrec del transport dels corredors a les zones de sortida, se’ls recollirà a la zona de l’Hotel Miralles. A més, hi haurà servei de guarda-roba a la zona de sortida.

 

Inici inscripcions: 22 d’agost del 2019

Tancament inscripcions: 24 d’octubre del 2019

Dia de l’esdeveniment: 27 d’octubre del 2019

Lloc de sortida: Àrea recreativa la Franqueta

Lloc arribada: Plaça Catalunya d’Orta.

Briefing: Matí abans de la sortida (trajecte autobús)

 

HORARIS

7:15 – 8:15 Entrega de pitrals (Plaça Catalunya)

8:15 Sortida dels autocars (Hotel Miralles)

8:45 – 9:15 Servei guarda-roba

9:15 Control de sortida (Àrea recreativa la Franqueta)

9:30 Sortida de la cursa

13:00 a 15:30 Dinar

13:30 Punt de Tall Avituallament 4 (4h)

14:30 Tancament de la cursa (5h)

14:00 Entrega de premis*

*Avís: l’entrega de premis serà a l’hora prevista. Els participants que arribin més tard de les 14:00h constaran a la classificació, però no se’ls esperarà per l’entrega de premis. Tot i això, sí que tindran dret al trofeu i premi.

https://aecaranordblog.wordpress.com/

Publicitat