Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

Olla de Núria

Curses

Olleta PREBENJAMÍ
Olleta BENJAMÍ
Olleta ALEVÍ
Olleta INFANTIL

Olla de Núria 09/06/19

Altres Classificacions:

Classificació REOLLA

 

Transmissió de TV3 de cursa: enllaç

 

 

XIIIa edició Clàssica Olla

RECORREGUT CLÀSSIC TRADICIONAL:

Amb 21,5 kms de recorregut, es una cursa de muntanya on no es trepitja ni un metre d’asfalt. El 72% del seu recorregut és per sobre del 2700m. L’Olla clàssica ascendeix al Puigmal, a 2913 metres, per acabar baixant des del Pic del Segre, 2809m, tot passant pel Coll de Finestrelles, control de pas de la cursa, continuant l’ascens al pic de Finestrelles, 2827m, i seguint el coll i pic d’Eina. Després de passar pel pic d Noufonts hi ha el següent control de pas al Coll de Noufonts, 2651m. Finalment hi ha la pujada al coll de Noucreus, 2799m, i acabant pel Puig de Font Negre 2727m i el Pic de l’Àliga, 2472, fent l’arribada a l’esplanada davant del Santuari. El desnivell acumulat és de 3880m.

L’Olla clàssica és una cursa AUTOSUFICIENT amb una dificultat tècnica que la fan exigent, compta amb unes vistes i entorn immillorables.  L’Olla vol ser una cursa internacional que defensa i reivindica el paper de l’esport Català i de Catalunya al món.

Més informació de la cursa: Web Organització

 

 

PERFIL DE LA CURSA

 

RECORREGUT

Distància de 21’5km.

Desnivell:

Positiu 1940 m i negatiu de 1940 m, per tant acumulat de 3880 m.Cota mínima 1967m. Màxima 2913m. Amb un 72% del recorregut per sobre els 2700m.

 

 

HORARI TANCAMENT CONTROLS

 

C1: Pic Puigmal tancament 10:35h (obligat).

C2: Coll de Finestrelles tancament 11:20h (obligat).

C3: Coll de Nou fonts tancament 12 :20h (obligat).

C4: Pic Font Negre

Arribada: Esplanada de Núria tancament a les 14:00h.
 
 

INSCRIPCIONS XIII OLLA DE NÚRIA (8 i 9 de Juny 2019)

L’organització de l’Olla de Núria posa a disposició de tots els interessats 560 places de l’Olla. L’organització es reserva 50 places per a socis de la Unió i 90 places pels compromisos que comporta organitzar la cursa. Aquestes places es veuran minorades pels inscrits a la combinada “ REOLLA: Vertical + Olla”

La cursa de l’any passat es va haver de tancar al Coll de Finestrelles per el mal temps i per això des de la organització volem facilitar el accés directe a la inscripció a tots els corredors que hi varen participar, per això els dies 4 i 5 de març obrirem les inscripcions exclusivament per aquests. Tindreu els dos dies per fer la vostra inscripció.

Les inscripcions per a tothom s’obriran el 6 de març a les 20h. i es tancaran el 15 de març a les 24h., o en el moment d’exhaurir-se les places. En aquest moment obrirem una llista d’espera, per cobrir possibles baixes. Les vacants seran cobertes per persones inscrites a la llista d’espera fins el dia 31 de Maig.

Les inscripcions es tancaran definitivament el 31 de Maig.

El que vulgui fer l’anul•lació d’inscripció tindrà dos terminis:
– Fins el dia 15 de Abril es tornarà el 75% de l’import de la inscripció per baixa. Les baixes de la combinada seran sempre per les dues curses.
– Des del 16 al 30 d’Abril es tornarà el 50% de l’import de la inscripció per baixa . Les baixes de la combinada seran sempre per les dues curses. Després d’aquesta data no es faran baixes ni retorns d’imports.

Les inscripcions són personals i intransferibles.

No hi haurà inscripcions noves el dia de la cursa.

 

PREUS INSCRIPCIONS :

Socis de l’Unió Excursionista de Vic i federats 30€
Socis de l’Unió Excursionista de Vic i no federats 40€
No socis de l’Unió Excursionista de Vic i federats 35€
No socis de l’Unió Excursionista de Vic i no federats 45€
 

 

Està inscrit a la cursa et permet:

– Un bitllet de cremallera d’anada i tornada des de Queralbs.
– Tenir la bossa de corredors que prepara l’organització amb el dorsal i xip per córrer la cursa.
– Samarreta de la cursa.
– Descompte del 50% en el tiquet del cremallera. Cada corredor tindrà 4 tiquets a preu especial. La setmana abans de la cursa rebreu un mail amb la butlleta que haureu d’imprimir i omplir per a cada acompanyant. Aquesta butlleta és imprescindible per comprar el bitllet a preu reduït i només a l’estació de Queralbs.
– Accés als premis que proposa l’organització per la cursa inscrita.
– Avituallament i dinar per cadascun dels participants.
– Servei de dutxes, guarda-roba, massatge.
– Oferta en l’allotjament Hotel de Núria pels corredors inscrits.

 

Publicitat