Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

Trail Vall de Ribes Diumenge

  • Inici
  • /
  • Trail Vall de Ribes Diumenge

Curses

Vall de Ribes XS (25 Kms)
27km

Places: 150

Inscrits: 132

Veure resultats
Vall de Ribes 15XS
15km

Places: 100

Inscrits: 80

Veure resultats
Vall de Ribes XS by Lurbel (Marxa Senderista)
15km

Places: 100

Inscrits: 4

Veure resultats

Trail Vall de Ribes Diumenge 06/07/14

cursa 27km / 2100m+

 

Diumenge a les 8'30h

 

La 27km es la proba reina de l'esdeveniment ; 27km i 2100m+ que posaran a proba la vostra resistència física i psicológica . Un repte que us permetrà gaudir d'uns senders i paratges de somni accedint a dos cims emblemàtics de la comarca , StAmand ( 1851m ) i Taga ( 2040m ) , dos miradors excepcionals des d'on es domina pràcticament tota Catalunya .

 

3.....2.....1.....go !!

 

Domingo a las 8'30h

 

La 27km es la prueba reina del evento ; 27km y 2100m+ que pondrán a prueba vuestra resistencia física y psicológica. Un reto que os permitirá disfrutar de unos senderos y parajes de ensueño accediendo a dos de las cimas emblemáticas de la comarca , St Amand ( 1851m ) y Taga ( 2040m ) ,dos miradores excepcionalesdes desde donde se domina prácticamente toda Catalunya .

 

3.....2.....1.....go !!

 

mapa 27km
mapa 27km

 

TRACK ::: cursa 27km / 2100m+
Vall de Ribes XS by Lurbel.zip
Archivo comprimido formato ZIP [26.7 KB]
Descarga
7-Zip
 

perfil 27km    

 

 + Informació a la Web de la organització: http://www.trailderibes.com

 

 

cursa 15km / 750m+

 

 

Diumenge a les 9'00h

 

La 15km es una proba traïdora ;un inici terrorífic on guanyem gairebé tot el desnivell positiu del recorregut ens marcarà el nostre lloc , desprès llençar-nos en una ràpida baixada i creuar Bruguera per endinsar-nos en un laberint de corriols fins arribar al darrer tram , el més ràpid del recorregut , i on , si no hem reservat forces , la fatiga ens pasarà factura .

 

3.....2.....1.....go !!

 

Domingo a las 9'00h

 

La 15km es una prueba traidora ; un inicio demoledor donde ganaremos prácticamente todo el desnivel positivo del recorrido nos marcará nuestro sitio , después nos lanzaremos en una rápida bajada y cruzaremos Bruguera para adentrarnos en un laberinto de senderos hasta llegar al último de tramo , el más rápido del circuito , donde , si no hemos reservado fuerzas , la fatiga nos pasará factura .

 

3....2.....1.....go !!

 

 

 

mapa 15km
mapa 15km

 

 

 

TRACK ::: cursa 15km / 750m+
Per descomprimir el fitxer (.ZIP) podeu descarregar l'aplicatiu 7-Zip clicant en la imatge posterior. / Para descomprimir el fichero (.ZIP) podéis descargar el aplicativo 7-Zip clicando en la imagen posterior.
15km Vall de Ribes XS by Lurbel 2014.zip
Archivo comprimido formato ZIP [10.9 KB]
Descarga

 

7-Zip
 

 

perfil 15km
perfil 15km
 
 
 + Informació a la Web de la organització: http://www.trailderibes.com 

 

 

Marxa Senderista 15km / 750m+

 

Diumenge a les 7'30h

 

La Marxa Sernderista es la proposta que dona cabuda a tothom . Un recoregut ple d'història on pasarem al costat de refugis de la Guerra Civil , arbres monumentals , fonts plenes de llegendes i ermites perdudes . La marxa no es competitiva , per això tots els participants aniran plegats i serà guiada i comentada per un historiador de la Vall de Ribes .

 

3....2....1....go !!

 

Domingo a las 7'30h

 

La Marcha Senderista es la propuesta que da cabida a todos . Un recorrido lleno de história donde pasaremos cerca de refugios de la Guerra Civil , árboles monumentales , fuentes llenas de leyendasy ermitas perdidas . La marcha no es competitiva , por esta razón todos los participantes irán juntos y será guiada y comentada por un historiador de la Vall de Ribes .

 

3....2....1....go !!

 

mapa marxa senderista
mapa marxa senderista
perfil marxa senderista
perfil marxa senderista
 
+ Informació a la Web de la organització: http://www.trailderibes.com

Publicitat