Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

Curses

Territori d'Isards Run by Millet (Popular)
12km

Places: 200

Inscrits: 58

Veure resultats
Territori d'Isards Run by Millet (32 Kms)
32km

Places: 100

Inscrits: 67

Veure resultats

23/06/14

0-Data: Per què un dilluns?

El proper dilluns 23 de juny es celebrarà  a Camprodon la 2ª Territori d’Isards Run, aprofitant l’avinentesa  que és la Festa Major del poble i s’escau a la vigília de Sant Joan.   

 

1- Presentació: Més que una cursa

La cursa, impulsada des de l’Equip de Competició d’Esquí de Muntanya de l’Ski Club Camprodon (pentacampió d’esquí de muntanya per clubs i amb esportistes que nodreixen bona part de la selecció catalana i espanyola d’Esquí i Curses de Muntanya), vol donar a conèixer el meravellós entorn camprodoní on s’han format i entrenen a diari molts d’aquests corredors.

D’altra banda, el dia estarà animat per GRALLERS i CASTELLERS, els quals estaran tot el matí a l’emblemàtic Pont Romà de Camprodon realitzant una jornada castellera per a tots els participants, acompanyants i públic en general.

 

2- El recorregut: Roda el món i torna a Camprodon

Enguany s’oferiran dos recorreguts circulars, un de 32km i 2200D+ en què es coronarà el Costabona (2465m),  i un altre de 12km i 700D+ plens de corriols i baixades tècniques que transcorrerà per paratges propers a la vila de Camprodon.

 

Mapa i perfil de la cursa llarga:

 

 

 

 Mapa i perfil de la cursa curta:

 

 

 

 

3- El preu: Cursa low-cost, quan la qualitat no és cara.

-          Cursa de 12 Km: 12€ federats i no federats

-          Cursa de 32km: 18€ federats i 21€ no federats

 

4- Els premis: En metàl·lic?

Premis pels tres primers classificats femenins i masculins de cada categoriai PREMIS EN METÀL·LIC PELS TRES PRIMERS CLASSIFICATS DE LA GENERAL DELA CURSA DE 32KM!

-          Bossa del corredor amb productes de Km0 de la Vall de Camprodon i dos complements esportius tècnics com a regal que anirem desvetllant a mesura que s’apropi la cursa!

-          Sorteig de material a l’acabar la cursa.

-          Fotos i vídeos de fotògrafs professionals.

-          Múltiples avituallaments

-          ...I MOLT MÉS!

 

5- Links organitzador

 

Link pàgina facebook:

https://www.facebook.com/pages/1%C2%AA-Territori-dIsards-Run/692928844067708?fref=ts

 

Link twitter:

https://twitter.com/Territoridisard 

Publicitat