Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

ONCOBIKE

Curses

Oncobike 110 Kms
100km

Places: 500

Inscrits: 6

Veure resultats
Oncobike 200 Kms
200km

Places: 500

Inscrits: 45

Veure resultats

ONCOBIKE 21/10/17

La Fundació Oncolliga Girona, el Club Ciclista Sant Gregori i Cingles de la Llémena han unit esforços per impulsar la segona edició de l'Oncobike, un repte esportiu i solidari dirigit als amants de la bicicleta de muntanya. El centre neuràlgic de la prova està situat al municipi de Sant Gregori, que acull la sortida i l’arribada d’aquesta cursa tan especial, que transcorre íntegrament per camins i pistes dels municipis que formen la Mancomunitat de la Vall de Llémena. La primera edició de l'Oncobike es va celebrar el 12 de novembre del 2016, i la propera edició serà el pròxim 21 d'octubre del 2017.

La prova constarà de dos itineraris: un de 200 quilòmetres i un altre de més curt, d'aproximadament 150 km. Tots dos recorreran camins i pistes dins un entorn ideal per a la pràctica d’aquest esport. Per participar-hi, els diferents equips hauran de reunir un total desis ciclistes, dos dels quals sempre hauran d’estar en ruta al llarg de tota la prova. Un format per relleus pensat per a tots els nivells i amants de la bicicleta de muntanya. Un repte per a tots els corredors. Per aquesta raó els recorreguts no presentaran exigències tècniques. Seran itineraris factibles per a tot ciclista que tingui una bona condició física.

On va el teu donatiu?

Per participar a l'Oncobike cada equip ha de fer un donatiu de 500 euros a la Fundació Oncolliga Girona. Els diners recaptats es destinaran a finançar millores en els dos pisos-residència que l’entitat té al barri de Sant Ponç de Girona, a tocar de l’Hospital Dr. Josep Trueta de Girona. L’objectiu d’aquests pisos es posar a l’abast de les famílies dels malalts oncològics que preveuen una llarga hospitalització un habitació a prop de l’hospital que els proporcioni acolliment i comoditat de forma gratuïta. 

Els pisos es van adquirir els anys 1998 i 2006 i l’entitat té previst fer-hi algunes millores per tal de fer-los més acollidors i comfortables, com ara posar parquet, pintar, canviar mobiliari, cortines, matalassos i parament de la llar i adquirir dos televisors nous. Amb els donatius recollits en la primera edició, 26.400 euros, ja s'ha dut a terme la reforma del pis més antic, situat a la plaça Sant Ponç, número 2.

Publicitat