Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

ONCOTRAIL

Curses

Oncotrail
100km

Places: 150

Inscrits: 1584

Veure resultats

ONCOTRAIL 07/10/17

L'Oncotrail és una cursa per equips de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l'Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. La cursa se celebra cada any el primer cap de setmana d'octubre.

La cursa
La cursa es du terme a Baix Empordà i té recorregut circular d'uns 100 quilòmetres amb arribada i sortida a Palafrugell. Cada equip ha de recórrer aquest trajecte en un màxim de 30 hores.

Suma't al repte
Si et sumes al repte, a més de passar-ho bé, contribuiràs a recollir fons per ajudar la Fundació Oncolliga Girona en la seva tasca de millora de les  condicions de vida dels malalts de càncer (per exemple: serveis de fisioterapeutes, drenatge limfàtic, serveis psicològics, banc de perruques...) amb la supervisió del comitè tècnic de l'entitat.

També un percentatge de la quantitat recaptada es destinarà a la investigació de la malaltia dins de l' Institut Català d'Oncologia de Girona.

A més, si et sumes al repte ens ajudaràs a conscienciar la societat de la importància de la lluita diària contra el càncer.

L'organització

Aquesta cursa està impulsada per la Fundació Oncolliga Girona, Lliga catalana d'ajuda al malalt de càncer, una entitat sense ànim de lucre l'objectiu de la qual és millorar el dia a dia dels malalts oncològics i dels seus familiars a les comarques gironines. 

Si voleu saber més coses de l'Oncolliga feu clic aquí


Club Atlètic Palafrugell
El Club Atlètic Palafrugell es va fundar a finals de 1971 i set anys després, el 1978, va ser el  club pioner a l'Estat espanyol en organitzar una marató, la I Marató Catalunya. A principis del 2000 va crear un ambiciós projecte atlètic: el Girona Costa Brava-Club Atlètic Palafrugell, que pretén aglutinar els esforços de diferents nuclis atlètics de les comarques de Girona.

Si voleu saber més coses del Club Atlètic Palafrugell feu clic aquí 

Agrupació Excursionista Palafrugell
L'Agrupació Excursionista de Palafrugell es va fundar l'any 1985  amb l'objectiu que totes aquelles persones aficionades a la pràctica de l'excursionisme, l'esquí, l'escalada i l'espeleologia  tinguessin una entitat de referència i que els fes d'enllaç amb les Federacions, sobretot pel que fa a la gestió de l'assegurança i la tarja federativa. En l'actualitat, l'Agrupació compta amb uns 800 socis.

Si voleu saber més coses de l'Agrupació Excursionista Palafrugell feu clic aquí 
 
Es pot inscriure a la cursa qualsevol persona major d'edat.

Els equips estaran formats per un mínim 6 persones i màxim de 8 persones, 4 de les quals han d'estar sempre en marxa i la resta seran de l'equip de suport. Els integrants de l'equip es poden rellavar entre ells en qualsevol dels punts de control de pas.

El recorregut és d'aproximadament 100 km, amb sortida i arribada a Palafrugell. Primer de tot, passarà per la zona de la costa i després, s'enfilarà cap a les Gavarres.

Durant els controls administratius previs a la sortida, l'organització facilitarà a cada equip dorsals numerats, un per a cada participant, mapa del recorregut i una acreditació per al vehicle d'assistència.

L'organització marcarà tot el recorregut amb cinta reflectant. A més, tindrà personal durant el recorregut per tal de garantir la seguretat dels participants, i aquests hauran de seguir les indicacions que rebin.

Per participar:

En el moment de fer la inscripció, cal abonar la quantitat de 40 euros per participant. S'acceptaran inscripcions fins el 11 de setembre de 2017.

Per poder participar en l'Oncotrail, cada equip haurà de fer un donatiu a la Fundació Oncolliga Girona per un import mínim de 1.000 euros, quinze dies abans de l'inici de la cursa. Com a novetat, en aquesta edició les donacions es podran fer directament des de l'apartat Donacions a equips d'aquesta pàgina web. 

Us podeu descarregar les bases aquí: Bases_Oncotrail_2017.pdfPUNTS D'AVITUALLAMENT
En aquests punts, l'organització us facilitarà avituallament, és a dir, beure i alguna cosa per reposar forces.

ORIGEN DESTÍ PARCIALS ACUMULATS TIPUS AVITUALLAMENT SERVEIS
Palafrugell Platja de Castell 8,78 8,78 Aigua  
Platja de Castell Llafranc  7,60 16,38 Líquid i pica pica  
Llafranc  Puig Son Ric 11,30 27,68 Líquid i Pica pica  
Puig Son Ric Platja del Racó 9,67 37,35 Líquid i Pica pica  
Platja del Racó Pals 10,44 47,79 Líquid i sòlid Fisioteràpia i podologia
Pals Mas Serra 7,21 55,00 Líquid i Pica pica  
Mas Serra Cap Cadena 8,58 63,58 Líquid i Pica pica  
Camp Cadena Fitor 11,11 74,69 Líquid i Pica pica  Fisioteràpia
Fitor Cruilla Calonge 11,11 85,80 Líquid i sòlid  
Cruilla Calonge Vall llobrega 6,37 92,17 Líquid i Pica pica  
Vall llobrega Palafrugell 7,66 99,83 Líquid i botifarra Fisioteràpia

RECORREGUT

Ja pots descarregar-te el recorregut de la prova aquí:
Tracks de l'Oncotrail 2017

I l'anàlisi dels trams aquí: 
Anàlisis_dels_trams_de_lOncotrail_-_2017.pdf

Publicitat