Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

Olla Vertical

Curses

Olla Vertical
6km

Places: 200

Inscrits: 53

Veure resultats

Olla Vertical 10/06/17

L’Olla Vertical és una prova germana de la Clàssica Olla de Núria i que neix en l’any 2016i que s’està consolidant dins del calendari de curses verticals.
Aquesta IIa edició OLLA VERTICAL comptarà amb dos recorreguts un pels seniors i un altre pels júniors.

El recorregut de l’Olla Vertical té 6 kms de recorregut, amb un desnivell positiu de 1580 m. Essent el punt de sortida la central de Daió (1180 m) i el punt més alt el Cim del Torreneules Gran (Cim de la Coma del Clot 2739 m) on finalitza la cursa.
L’Olla vertical per Júnior i popular té un recorregut de 4 km amb un desnivell positiu de 830 m. La cursa finalitza a les Pedrisses a (2010 m).

L’Olla Vertical neix amb vocació de ser una cursa internacional que defensa i reivindica el paper de l’esport Català i de Catalunya al món. Hi podran participar tots els esportistes que ho desitgin.

Publicitat